Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen Bahrainin formula-alueella. Kimi oli sunnuntain GP:ssä kymmenes. Kuvat MVPhotos
Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen Bahrainin formula-alueella. Kimi oli sunnuntain GP:ssä kymmenes. Kuvat MVPhotos

Minttu Virtanen kannusti avopuolisoaan Kimi Räikköstä Bahrainissa.

F1-kuljettaja Kimi Räikkösen, 34, avopuoliso Minttu Virtanen, 27, oli viikonloppuna kannustamasta puolisoaan Bahrainin aika-ajoissa.

Kimin aika-ajojen välissä pariskunnalla oli hetki yhteistä aikaa, ja heidät kuvattiin formula-alueella yhdessä. Minttu osallistui myös Ferrarin tapaamiseen, jossa oli Kimin lisäksi muun muassa tallipäällikkö Stefano Domenicali.

MTV:n mukaan kansainvälisen F1-lähetyksen ohjaaja bongasi Mintun Ferrarin varikkopilttuusta, ja Minttu näkyi viikonloppuna miljooniin kotikatsomoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime viikolla Minttu kertoi ensimmäisessä haastattelussaan, ettei aio jättää omaa uraansa lentoemäntänä eikä personal trainer -opintojaan, vaikka Kimin ura viekin pitkin maailmaa. Hän yrittää silti olla mahdollisimman paljon avopuolisonsa tukena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Meillä eletään F1-kisakalenterin mukaan, ja yritän sovittaa omat aikatauluni siihen, jotta voisin olla Kimin tukena niin hyvin kuin vain pystyn. Ainakin toistaiseksi lomapyyntöihini on suhtauduttu töissä ymmärtäväisesti, Minttu sanoi Me Naisille.

Lue Mintun haastattelu täältä.

Minttu kannusti Kimiä myös Australian Melbournessa aiemmin tänä vuonna.

Minttu Virtanen kertoi Me Naisten haastattelussa, että hänen asenteensa formuloita kohtaan on muuttunut, kun hän tutustui lajiin Kimin kautta.
– Ymmärrän niitä, jotka sanovat, ettei ajaminen ole urheilua. En minäkään osannut pitää kuskien työtä fyysisesti niin vaativana, kunnes näin vauhdin ja kisat läheltä.

Lue myös:

Näin treenaa Kimi Räikkösen rakas – kokeile Minttu Virtasen treeniohjelmaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla