Me Naiset
|
Mia Malmi
”Joulun vietämme yhdessä. Emme vielä tiedä missä, mutta aika näyttää”, taloaan myyvä Riitta Väisänen ja Viltsu-tytär kertoivat. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Joulun vietämme yhdessä. Emme vielä tiedä missä, mutta aika näyttää”, taloaan myyvä Riitta Väisänen ja Viltsu-tytär kertoivat. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tv-juontaja Riitta Väisäsen elämää varjostavat terveys- ja talousvaikeudet. – Vointini ei ole tällä hetkellä kehuttava, Riitta Väisänen kertoo.

Tv-juontajana tunnetuksi tullut Riitta Väisänen, 64, myöntää olevansa vaikeassa elämäntilanteessa. Hän laittoi vastikään Orimattilassa sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin. Syyksi hän mainitsee terveys- ja talousongelmansa. Hänellä on edessä niin lonkka- kuin polvileikkauksetkin. 

Myös Riitan yrityksen tulos on takkuillut viime aikoina, ja velkaa on kertynyt ulosottoon saakka yhteensä 340 000 euroa. Velat ovat syntyneet pikkuhiljaa yrityksen tuloksen huononemisen myötä.

– Osakeyhtiölläni oli lainaa. Kun sitten menetin tv-hommia ja terveyteni vuoksi myös muita töitä, näkyi se suoraan yrityksen tuloksessa, hän selittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koska yhtiö ei selviytynyt maksuista, ne kaatuivat korkeine korkoineen Riitta Väisäsen maksettavaksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olen ollut yli vuoden sairauseläkkeellä, enkä käytännössä pysty tekemään tilalla mitään.”

Riitta on joutunut elämään taloudellisen tilanteensa heikentyessä säästöliekillä. Orimattilan tilan henkilökunta on jatkuvasti vähentynyt. Enää Riitalla on vain yksi hevonen.

– Olen ollut yli vuoden sairauseläkkeellä, enkä käytännössä pysty tekemään tilalla mitään, Riitta kertoo.

Isoista veloistaan huolimatta hänellä on mahdollisuudet selvitä niistä, sillä hänen omaisuutensa on kiinteistöissä kiinni. Niitä hän nyt paraikaa realisoi.

– Taloni on ollut nyt myynnissä kolme viikkoa.

Iltalehden mukaan talon pyyntihinta oli alunperin 325 000 euroa, mutta nyt hintaa on pudotettu 295 000 euroon.

Terveys reistailee

Myös terveysongelmat ovat koetelleet Riittaa viime aikoina. Hän on kärsinyt jatkuvasta migreenistä sekä polvi- ja lonkkavammasta.

– Vointini ei ole tällä hetkellä kehuttava. Oikeastaan tarvitsisin varaosia vaikka minne. Uudet lonkat, molemmat polvet... Ihottuman takia minua ei ole voitu aiemmin leikata, Riitta harmittelee.

Riitan tytär Sofia Vilhelmiina Mäkkylä – eli Viltsu – on jo muuttanut omilleen Lahteen, jossa hän työskentelee vaateliikkeessä. Äidin ja tyttären välit ovat läheiset ja molemmat tukevat toisiaan.

– Kyllä tämä tästä, Riitta jaksoi hymyillä vaikeuksista huolimatta saapuessaan Viltsun kanssa A. Tillanderin Helsinki Horse Show'n etkoille.

Vierailija

Kukaan ei menetä terveyttään tahallaan. Valoista mieltä ja voimia Riitalle, toivottavasti asiat järjestyvät ja pääset jatkamaan elämää ilman velkataakkaa :-)

Ellu24

Riitta, yksi tie terveyteesi on painon pudotus. LOnkat ja varsinkaan polvet eivät tässä iässä kestä ylipainoa. Kun saat painoa pois, mielikin kevenee. Ehdottaisin myös hiuslookisi stailausta/nuorennusta. Nuo asiat ei paljon rahahuoliin vaikuta, mutta on naiselle iso asia muuten ja saa mielialan kohoamaan, usko pois!

Sisältö jatkuu mainoksen alla