Sofia Hellqvistin kiharat kieltämättä näyttävät melko tutuilta.
Sofia Hellqvistin kiharat kieltämättä näyttävät melko tutuilta.

Sofia Hellqvistin muodonmuutos on saanut britit varpailleen. Ruotsin kuningashuoneen miniä on nimetty siniveriseksi matkijaksi.

Tähän asti britit eivät ole juurikaan osoittaneet kiinnostusta Ruotsin kuningashuonetta tai sen jäseniä kohtaan. Mutta nyt Ruotsin prinssi Carl Philipin, 35, kihlattu Sofia Hellqvist, 29, on onnistunut sohaisemaan mehiläispesää.

Ruotsin hovin julkaisemat tuoreet kuvat Sofiasta saivat britit hieraisemaan silmiään – ja sivaltamaan sanallisesti.

"Näyttääpä hän tutulta", huudahtaa Daily Mail -lehti otsikossaan ja jatkaa: "Sanotaan, että jäljittely on vilpittömin imartelun muoto, ja näköjään edes siniverisyys ei ehkäise halua kopioida muita ihmisiä."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saarivaltakunnassa on siis herätty kysymykseen, jota Me Naisissa pohdittiin jo viikko sitten: matkiiko Sofia Hellqvist Katea?

Myös amerikkalainen People-lehti on huomioinut Sofian uuden tyylin muistuttavan yllättävän paljon herttuatar Cathrinen olemusta. Lehdessä jopa todetaan Sofian kuohkean hiustyylin haastavan Katen nimikkokampauksen.

Katen kuohkeat latvakiharat löytyvät myös Sofian uudesta lookista.

Brittien mielestä myös prinssi Carl Philipin pikkusiskon, prinsessa Madeleinen ja tämän puolison Christopher O´Neillin virallinen yhteiskuva on kopio Katen ja Williamin romanttisesta kihlapotretista.

Sofian ja Katen yhtenevien tyylien vertailun lisäksi jutussa ei myöskään unohdeta nostaa esille Sofian värikästä tosi-tv-menneisyyttä. Artikkelissa onkin kuvakaappaus, Paradise Hotel -ohjelmasta, jossa kanssakilpailija hieroo yläosattoman Sofian pakaroita.

Niinpä niin. Happamia, sanoi aristokraatti pohjoismaalaisista.

Lue myös:

Uudet kuvat julki: Ottiko Carl Philipin kihlattu Sofia Hellqvist mallia herttuatar Catherinesta?

Kate ja William ovat kuin Diana ja Charles, katso vaikka!

Muotiguru Roberto Cavalli: Kate Middletonin pitäisi pukeutua seksikkäästi

Sisältö jatkuu mainoksen alla