Jenny Helenius on löytänyt Bachelorette-ohjelman jälkeen rinnalleen uuden rakkauden.

Suomen ensimmäinen Bachelorette Jenny Helenius, 35, ei löytänyt sopivaa kumppania ohjelman kautta, mutta onni löytyi pian marraskuussa esitetyn viimeisen jakson jälkeen.

– Olen varattu! Menin takaisin Tinderiin heti viimeisen jakson esittämisen jälkeen ja sieltä löytyi, Jenny kertoi torstaina uuden DS Storen liikkeen avajaisissa Vantaalla.

– Olemme tutustumisvaiheessa, mutta haluan aina keskittyä yhteen mieheen kerralla. Ja kun tämä on tuntunut hyvältä, miksi tapailisin muita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jenny suostuu kertomaan uudesta kumppanistaan sen verran, että hän ja Jenny ovat suunnilleen samanikäisiä. Jenny uskoo, että aikaisemmat kokemukset parisuhteissa, myös ohjelman kuvaukset, ovat olleet opettavaisia.

– Tiedän omat fiilikset. Tiedän asiat, joiden kanssa haluan tehdä suhteessa töitä ja missä en halua antaa periksi. Persoonallisuus on tärkeä asia, josta en halua joustaa. Tyypin kanssa pitää olla hauskaa, ja suhteen pitää tuntua hyvältä.

Kuvausten jälkeen Jennyn arki on jatkunut entisellään.

– Nyt talvella lähden lämpimään kuukaudeksi. Sain pomon kanssa sovittua etätöistä. Olen pidempään halunnut viettää talven ulkomailla, tämä on hyvä alku.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla