Kuvat
Sanoma-arkisto / Lassi Rinne, Shutterstock, lehtileike The Advertiser
Valtteri Bottaksen ja Tiffany Cromwellin yhteiset liikkeet ovat kiinnittäneet huomiota Australiassa.
Valtteri Bottaksen ja Tiffany Cromwellin yhteiset liikkeet ovat kiinnittäneet huomiota Australiassa.

Australiassa pohditaan, onko Valtteri Bottaksen ja maantiepyöräilijä Tiffany Cromwellin ystävyydessä kyse muustakin kuin treenikaveruudesta.

Australialaislehti The Advertiser kertoo Formula 1 -tähti Valtteri Bottaksen lomailleen ja treenanneen viime aikoina Etelä-Australiassa yhdessä australialaisen huippupyöräilijän Tiffany Cromwellin kanssa.

Kaksikko myös kuvattiin yhdessä sukellusretkellään Port Lincolnissa sunnuntaina 5. tammikuuta. Calypso Star Chartersin operoimalla veneretkellä Valtteri ja Tiffany muun muassa piipahtivat sukeltamassa valkohaiden seassa. Yritys julkaisi kuvan retkelleen osallistuneesta kaksikosta Twitterissä.

The Advertiser kuvailee paria erittäin hyviksi ystäviksi ja kertoo kaksikon viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä. Valtteri tunnetaan aktiivisena pyöräilyharrastajana. Rivien välissä vihjataankin siihen suuntaan, että seuraavaksi olisi kiva saada tietää, onko ystävyydessä kyse ihan vain treenikaveruudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovery day vibes ☕️

A post shared by Tiffany Cromwell (@tiffanycromwell) on

Tiffanyn Instagram-postauksessa pöydällä näkyvät samanlaiset Petronasin-turkoosit ajolasit, joita Valtterikin käyttää. 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing ride yesterday ⛰☀️🚴🏼‍♂️ • #VB77 #cycling #malibucreekstatepark 📷 @jeolin

A post shared by Valtteri Bottas (@valtteribottas) on

The Advertiserin mukaan 30-vuotias suomalaiskuski ja 31-vuotias maantiepyöräilijä seurasivat vuoden vaihtumista yhdessä Tasmaniassa, ja lehti kertoo kaksikon pakertaneen fillaritreenejä eri puolilla Adelaidea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiffany on kotoisin Adelaidesta, mutta Valtterin tapaan hänenkin kotipaikkansa on jo vuosia ollut Monacossa. Australialaislehdessä Valtterin ja Tiffanyn kerrotaan tutustuneen juuri Monacossa.

Kaksikkoa yhdistävät huippu-urheilu ja kunnianhimo lajinsa maailman ykkösiksi. Tiffany kisaa pyöräilyn huipputasolla jo kymmenettä vuotta.

Valtteri ja uimari Emilia Pikkarainen, 27, ilmoittivat erostaan marraskuussa ja jättivät avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 23.12.2019. Pari ehti olla naimisissa reilut kolme vuotta. Olympiatason uintiuransa jälkeen Emilia on keskittynyt kilparatsastukseen. Erouutisen jälkeen Emilian Instagram-tililtä poistettiin kaikki Valtterin vierellä otetut yhteiskuvat.

Tiffany Cromwell esittäytyy omilla sivuillaan kulinaristiksi ja luonnehtii itseään iloiseksi, energiseksi ja luovaksi tyypiksi. Hän on opiskellut muotia ja nimeää Coco Chanelin yhdeksi esikuvakseen. Urheilijalla on myös oma tuotemerkki, urheiluvarusteisiin keskittynyt Tiffany Jane.

Tiffany Cromwell on myös puhunut naispyöräilyn ammattilaisten nostamiseksi palkkakuopasta. Sukupuolien välinen palkkaero on pitkään ollut keskustelunaihe lajin parissa.

Uusi F1-kausi alkaa Australian Melbournesta 15.3. Valtteri Bottas jatkaa Mercedes-AMG:lla maailmanmestari Lewis Hamiltonin tallikaverina.

Lomansa aikana Valtteri piti yli kolmen viikon sometauon Instagramista, kunnes 9.1. postasi kauniin lomakuvan.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

A post shared by Valtteri Bottas (@valtteribottas) on

Lähteet The Advertiser, Adelaide Now, Tiffanycromwell.cc

Tiffany Cromwell

  • Maantiepyöräilyn ammattilainen syntyi 6.7.1988 Etelä-Australian Stirlingissä.
  • Edustaa saksalaista Canyon-SRAM -tiimiä. Ura alkoi vuonna 2002.
  • Tähtää Tokion olympialaisiin 2020.

Valtteri Bottas

  • Formula 1-sarjan kuski syntyi 28.8.1989 Nastolassa.
  • Edustaa Mercedes-AMG Petronas Motorsport -tallia.
  • Avioero vireillä Emilia Pikkaraisesta.
Vierailija

Moni kakku päältä kaunis. Ehkäpä Tiffany kiinnostaa kunnianhimonsa ja pään sisältönsä vuoksi, sieltä kun yleensä löytyy aina jotain uutta, kaunis naamakin voi alkaa tympiä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla