”On vaikea myöntää itselleen, että sulla on mennyt ihmistuntemus aivan vihkoon”, Antti Tuisku pohtii HS:n haastattelussa.  Kuva: Sanoma-arkisto / Lasse Lecklin
”On vaikea myöntää itselleen, että sulla on mennyt ihmistuntemus aivan vihkoon”, Antti Tuisku pohtii HS:n haastattelussa. Kuva: Sanoma-arkisto / Lasse Lecklin

Laulajan urakin joutui koetukselle, kun hän eli väkivaltaisessa suhteessa, kertoo Helsingin Sanomat.

Laulaja Antti Tuisku avautuu Helsingin Sanomien haastattelussa väkivaltaisesta parisuhteestaan, jossa hän eli vuosia sitten. Väkivaltaa oli jo suhteen alussa. Hän kertoo, että on muun muassa saanut osuman päähän lautasesta, joutunut teljetyksi ulkomailla hotellin parvekkeelle sekä istunut pelkääjän paikalla tilanteessa, jossa ylinopeutta ajanut kuljettaja on uhannut ajaa päin kallioseinää.

Kun Tuisku joutui soittamaan yhden kerran hätäkeskukseen, puhelun vastaanottaja luuli sitä pilasoitoksi. Tuota puhelua ennen Tuisku oli soittanut äidilleen itse lukitsemastaan makuuhuoneestaan, ja äiti neuvoi poikaansa tuhannen kilometrin päästä. Ambulanssi vei Tuiskun tikattavaksi lääkäriin.

– Ja vielä sitten mie otin hänet takaisin, Tuisku sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Väkivaltainen parisuhde oli uhka myös Tuiskun uralle. Levy-yhtiöstä kerrottiin, että seuraavaa levyä ei julkaista ennen kuin laulajan privaattielämä on kunnossa. Tämäkin vaikutti lopulta päätökseen. Tuisku sai tilanteeseen apua vanhemmiltaan ja lähti suhteestaan; hän ei itse kyennyt soittamaan kumppanilleen, vaan eropuhelun soitti lopulta Tuiskun isä, HS kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

HS:n haastattelu liittyy tulevaan elämäkertateokseen Antti Tapani, joka julkaistaan torstaina 30. elokuuta.

Tuisku veti viimeisen keikkansa tänä kesänä ja on tällä hetkellä määrittelemättömän pituisella keikkatauolla. Tauon aikana hän aikoo opiskella liikunta-alan ammattitutkinnon. 

Vierailija

Antti on niin upea, iloinen ja voimauttava persoona. Hienoa että hän on jaksanut opiskella ja tehdä toisenlaisenkin uramahdollisuuden itselleen. Voimia ja kaikkea ihanaa Antille!

Vierailija

Samaan aikaan marin kertoo kuinka hallitus perustaa naisiin kohdistuvan väkivallan raportoijan. Miesuhrit jätetään jälleen kerran ilman apua. Tässä nähdään miten meidän naisenemmistöinen hallitus sortaa miehiämme. Matriarkaatti pitäisi murtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla