Antti Holma avautui kiusallisesta tilanteesta, johon moni pystyy samastumaan – sössötyshäpeältä ei välty edes puheammattilainen

”Kun tervehdit aamulla kollegaasi, mutta et tiedä sanoako huomenta vai moro, joten sanot huoro.” Kuulostaako tutulta?

Edes Antti Holma ei välty kiusallisilta asiakaspalvelutilanteilta.

Näyttelijä-juontaja Antti Holma, 36, jakoi Instagramin Stories-osiossaan kiusallisen kokemuksensa siitä, kun sanat menevät sekaisin väärässä tilanteessa.

– Olen ollut kaksi ja puoli viikkoa televisiotöissä ja puhunut koko ajan. Voisi siis kuvitella, että olen puhumisen ammattilainen. No, näin ei suinkaan ole, Holma kertoi Instagramissa.

Holma oli vieraillut uuden suuhygienistin luona. Esitellessään itseään Holma oli kuitenkin alkanut sönköttää, tuottaen lähinnä epämääräistä sanamössöä vieraan suuhygienistin edessä.

– Mua hävetti niin paljon, että meinasin pyörtyä siihen paikkaan.

Sama tilanne toistui hetkeä myöhemmin, kun Holma yritti virkkoa kahvilan kassalle, ottaako hän kahviinsa Oatlyn vai Kaslinkin kauramaitoa. Oatsslink.

– Häpeä korvensi niin paljon. Tää liittyy siihen, että joskus ihmiset saattaa tunnistaa mut, ja jos en osaa sanoa edes nimeäni ääneen, se tuntuu hirveältä, Antti selitti Instagramissa.

Siihen häpeäkokemukseen pystyy samaistumaan moni, joka on joskus yrittänyt sanoa jotain, mutta suusta tuleekin sen sijaan epämääräistä sössönmössöä. Antti Holman seuraajat innostuivatkin jakamaan runsaasti kiusallisia kokemuksiaan siitä, kun sanat ovat menneet väärässä paikassa sekaisin.

Tässä muutama arkinen esimerkki, joiden kohdalla tekee mieli kaivaa häpeäkuoppa ja mennä sinne ikiajoiksi:

  • Kun tervehdit aamulla kollegaasi, mutta et tiedä sanoako huomenta vai moro. Sanot huoro.

  • Kun tuttavasi kertoo saaneensa uuden työpaikan, onnittelujen sijaan toteatkin ole hyvä.

  • Eräs Holman seuraajista kertoi sanoneensa asiakkaalle huomenta ja moi yhtäaikaa, mutta päätyikin sanomaan homoi.

  • Entä miten kehuihin vastataan? Tietysti kiittis.

Juttu on julkaistu aikaisemmin Me Naisissa 6.9.2019

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?