Anna Puu ja Jukka Immonen. Kuva: <span class="photographer">Vesa Moilanen / Sanoma-arkisto </span>
Anna Puu ja Jukka Immonen. Kuva: Vesa Moilanen / Sanoma-arkisto

Vaikka Anna Puu on aiemmin ollut vaitonainen parisuhteestaan, hän oli heti varma, että haluaa tuoda Jukan kanssaan Linnan juhliin.

Laulaja Anna Puu saapui Linnan juhliin avopuolisonsa, musiikkituottaja Jukka Immosen kanssa. Anna ja Jukka ovat seurustelleet jo pitkään, mutta kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun pariskunta nähdään yhdessä julkisuudessa.

Anna on aina ollut vaitonainen privaattielämästään. Kun laulaja tänä vuonna sai ensimmäistä kertaa kutsun Linnan juhliin, hänelle oli kuitenkin itsestään selvää, että Jukka lähtee mukaan juhlaan.

– Mielestäni olisi loukkaus häntä kohtaan, jos olisin tullut tänne yksin, Anna kertoi Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pariskunta on tehnyt paljon yhteistyötä myös musiikkimaailmassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jukka on minun luottotuottajani. Työssä ollaan sekä töissä että kotona, Anna kertoi iloisena.

Anna Puu punakultaisessa luomuksessaan. Kuvassa vasemmalla kurkistaa Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat. Kuva: Sanoma-arkisto
Anna Puu punakultaisessa luomuksessaan. Kuvassa vasemmalla kurkistaa Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat. Kuva: Sanoma-arkisto

Annan puku on yksi Linnan näyttävimmistä. Punaisen asun on suunnitellut Teemu Muurimäki, ja sen kiinnostavin yksityiskohta on haarniskamainen rintalasta toisen rinnan edessä.

Jukka Immonen on jo toista kertaa avecina Linnassa. Ensimmäisen kerran hän oli Linnassa vuonna 2011. Tuolloin hän juhli silloisen kumppaninsa Jenni Vartiaisen kanssa.

Hyi

Anna Puulla oli kierrätysteeman mukaan Jenni Vartiaisen jämät käsipuolessa. Ruma pettämiseen pohjautuva ero Jennillä ja Jukalla, salasuhde Annan kanssa vielä avoliitossa Jennin kanssa asuessaan. En arvosta näitä kahta yhtään!

höpö

Höpö, höpö, jokainen vastaa itse tekemisistään, eli pettäminen on oma valinta, ei toisen syy. Jos kumppanissa on jotain vikaa, on syytä erota, ja silloin voi vapaasti lähteä etsimään uutta rakkautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla