Kyllä nousee! Musta Barbaari tositoimissa. Kuva Panu Pälviä
Kyllä nousee! Musta Barbaari tositoimissa. Kuva Panu Pälviä

Julkkisten treenattuja vartaloita esittelevistä omakuvista tuli sosiaalisessa mediassa ilmiö.

Laulaja Anna Abreu julkaisi eilen Instagramissa ja Facebookissa videon, jossa hän punnertaa 10 kilon paino selkänsä päällä. Vahvojen käsilihaksien lisäksi huomio kiinnittyi laulajan peppuun, joka kenties Annan tarkoittamatta nousi videossa suureen rooliin.

Kuva Anna Abreu Instagram.

Anna ei kuitenkaan ole ainut julkkis, joka tykkää esitellä timmiksi treenattua vartaloaan sosiaalisessa mediassa. Moni suomijulkkis on jakanut treenikuvia itsestään – yleensä varsin vähissä vaatteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Räppäri Musta Barbaari eli James Nikander esittelee, miltä selän pitäisi näyttää, kun antaa halin ilman paitaa. Musta Barbaari on opastanut myös Me Naisten lukijoita, miten oma elämä otetaan käsiin ja tehdään mandariinista norsu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuva Musta Barbaari Instagram

Räppäri Elastinen aiheuttaa Instagramissa sydämentykytyksiä faneilleen, sillä hän on julkaissut paidattomia kuvia itsestään niin pukukopissa kuin salillakin. Mies kuulemma treenaa kesäkuntoa varten.

 

Kuvat Elastinen Instagram.

Dancing on Ice -voittaja, Adam Lambertin ex-rakkaanakin tunnettu Sauli Koskinen on useammassakin kuvassa esitellyt tiukaksi treenattua vartaloaan. Hiljattain hän laittoi seuraajiensa ihailtavaksi kuvan, jossa hän vaeltaa vuorilla auringonpaisteessa.

 

Kuva Sauli Koskinen Instagram

Supersuosiosta nauttiva Cheek tykkää kiusata fanejaan niin treenikuvilla kuin paidattomilla selfieillä. Tässä treenikuva kaksoisveli Jeren kanssa sekä toinen kuntosalihetki.

Kuvat Cheek Instagram

Miss Suomi Sara Chafak on aktiivinen Instagramin käyttäjä. Tässä hän treenaa käsivarsiensa lihaksia.

Kuva Sara Chafak Instagram

Jääkiekkoilija Ossi Väänänen juhli kaksi viikkoa sitten Suomen kiekkopronssia olympialaisissa voitontanssitunnelmissa – hänkin puolialasti. Kiekkoilija Petri Kontiola lisäsi videon sosiaaliseen mediaan.

 

Kuva Petri Kontiola Instagram

Lue myös

Elastinen avaa oman kuntosalin – saako sieltä tällaisen vartalon?

Jone Nikula hurahti joogaan – katso kuva!

Sisältö jatkuu mainoksen alla