Miksei itsenäisyyspäiväkin voisi olla rakkauden juhla? Nämä kuvat todistavat, että voihan se.

Tänä vuonna Linnan juhlahumussa nähtiin monta upeaa paria, mutta muutama erityisen ihana yksityiskohta kiinnitti huomiomme.

Kas tässä Linnan juhlien mainiot ja ihanat pariskunnat, olkaa hyvä!

1. Sympaattisin katseenvaihto

Illan intensiivisimmästä katseenvaihdosta vastasivat EM-nykkeilijä Elina Gustafsson ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen. Nyrkkeilijä ja ekokampaaja päätyivät yhteen, kun Emmi bongasi Elinan Facebook-ryhmästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla


2. Kestävin kainalo-ote

Näyttelijä Pihla Viitala sujahti puolisonsa Alexanderin kainaloon kättelyn jälkeen. Pariskunta tutustui töiden kautta Berliinissä. Yhteisen tyttären Astridin syntymän aikoihin viisi vuotta sitten Alex ja Pihla muuttivat Berliinistä Helsinkiin.

3. Ihanin käsiote

Kansanedustaja Antti Lindtman ja Kaija Stormbom lähtivät kättelystä käsi kädessä. Pari sai esikoisensa reilu vuosi sitten.

4. Tunteikkain tanssi

Siitä vastasivat tietysti Sauli Niinistö ja Jenni Haukio! Kiitos myös isovanhemmille, jotka antoivat panoksensa juhlahumuun lupautumalla lastenvahdiksi.

5. The käsikynkkä

Thaimaan luolaoperaatioon osallistunut Mikko Paasi ja hänen Krista-vaimonsa pysyttelivät tiiviisti toistensa lähellä koko illan ajan. Krista kertoi Me Naisille Linnassa, miltä tuntui odottaa kotona, kun puoliso työskenteli toisella puolella maailmaa vaarallisissa olosuhteissa.

– Voin vain kuvitella, millaista Kristalla on ollut kotona, kun olemme olleet puoli päivää kuulumattomissa. Siksi oletkin mun sankari, Mikko sanoi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla