Jethro Rostedt kertoi vuonna 2014 Me Naisille, että hän näkee vaimoaan joskus enemmän työpaikalla kuin kotona. Kuva Satu Kemppainen
Jethro Rostedt kertoi vuonna 2014 Me Naisille, että hän näkee vaimoaan joskus enemmän työpaikalla kuin kotona. Kuva Satu Kemppainen

Erohuhujen kohteena ollut Jethro Rostedt kertoo Ilta-Sanomille rakoilevasta avioliitostaan.

Jethro Rostedt ja hänen puolisonsa Henna ovat olleet naimisissa 20 vuotta. Rostedt nai vaimonsa aikoinaan erikoisluvalla vuonna 1998, sillä vaimo oli vasta 17-vuotias.

Nyt Rostedt kertoo Ilta-Sanomissa heidän avioliittonsa tilasta lyhyesti:

– Avioliittoni on tuumailuvaiheessa. Funtsimme vaimon kanssa, mitä tekisimme, joten siitä ei ole enempää kerrottavaa, Rostedt sanoo.

Iltasanomien mukaan mies myöntää kuitenkin rivien välistä, että hänen kiireensä ja uudenlainen kuuluisuus eivät ole auttaneet liittoa kestämään.

”Funtsimme vaimon kanssa, mitä tekisimme.”

Vuonna 2014 Rostedt avautui rakkauselämästään Me Naisille ja sanoi, että jo häävieraat epäilivät heidän suhdettaan. Ennen vihille menoa he ehtivät olla yhdessä noin vuoden.

– Haikaranpostin tulo pani vauhtia hääpäivän sopimiseen. Menimme naimisiin oikeusministerin luvalla, sillä vaimoni oli vasta 17, minä olin 22.

– Noin 97 prosenttia hääjuhlavieraista ajatteli, että liittomme ei kestä vuoden tai kahden päähän.

Tuolloin hän paljasti, että pitkän suhteen salaisuus liittyy siihen, että pari on aina viettänyt hetkiä myös erillään:

– Olen varma, että jos olisimme olleet koko ajan toistemme iholla, emme olisi enää yhdessä. Minä en olisi kestänyt häntä, eikä hän olisi kestänyt minua.

uneksija

20 vuotta naimisissa ollut Jethro Rostedt IS:lle: ”Avioliittoni on tuumailuvaiheessa”

Oli miten oli ei sitä kukaan voi sanoa kuinka kauan se rakkaus kestää. Ei se mihinkään lähde jos ei sitä itse halua. Kyllä se suhtautuminen toiseen ja ajankäyttö ratkaisee. Vehviläisestä en tiedä mitä hän noilla vuosimäärillä tarkoittaa. Jethron ajan suunnittelu perheen kannalta aika haastava. Milloinkas hänellä on aikaa pojilleen ja vaimolle. Tv:stä tuttu hössöttäjä ja jos on kotonakin noin poukkoileva niin pitkän päälle mieluummin maailmalla kuin kotona jos minun mieheni olisi. Ikävää kun...
Lue kommentti

Jasmin Hamidin raskaus on ehtinyt jo pitkälle, sillä laskettu aika on tämän vuoden puolella.

Salatuista elämistä tutuksi tullut näyttelijä-bloggaaja ja kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid odottaa lasta. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi kuvan jo isoksi kasvaneesta vauvamahastaan. Kuvassa hän poseeraa miehensä Santtu Hulkkosen kanssa. 

Raskaus on ehtinyt jo pitkälle, sillä laskettu aika on tämän vuoden puolella.

– Loppuvuodesta perheeseemme liittyy kolmas jäsen, Jasmin kirjoittaa.

 

Loppuvuodesta perheeseemme liittyy kolmas jäsen ❤️

Henkilön Jasmin Hamid (@hamidjasmin) jakama julkaisu

Hamidin kommenttiboksi on täyttynyt seuraajien onnitteluviesteistä. Hän julkaisi myöhemmin toisen kuvan, jossa kiittää kaikkia onnittelijoita.

Hamid avioitui miehensä kanssa kesällä 2015. Sitä ennen pariskunta oli seurustellut pitkään. Hamid on aiemmin kertonut Me Naisille, kuinka perheen perustaminen on ollut heidän molempien yhteinen haave.

– Meillä on samanlaiset unelmat, ja haluamme molemmat perheen, Jasmin kertoi häidensä alla.

32-vuotias Elisa on kotoisin Pohjanmaalta. Nyt hän tähtää isommille vesille. Kuva: Jan Lönnberg. Meikki & hiukset: Katja Teinilä
32-vuotias Elisa on kotoisin Pohjanmaalta. Nyt hän tähtää isommille vesille. Kuva: Jan Lönnberg. Meikki & hiukset: Katja Teinilä

Michael Jacksonin suku, Kardashianit ja suomalaisviulisti Elisa Järvelä – kyllä, kaikki nämä liittyvät yhteen. 

Viulisti Elisa Järvelä, olet soittanut muun muassa Haloo Helsingin, Hectorin ja Pepe Willbergin kanssa. Kerro, kuka oikein olet!

”Olen rajoja rikkova, räväkkä viulisti. Olen valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta, ja siitä asti olen elättänyt itseni soittamalla. En halua lokeroitua vain yhteen tyylilajiin. Rajuin veto urallani oli, kun lähdin Espanjan Marbellaan klubiviulistiksi.”

Matkustit vuodenvaihteessa Los Angelesiin kuvaamaan musiikkivideota huipputuottajien kanssa. Miten tällainen sauma avautui sinulle?

”Suomalainen Narinder Singh on naimisissa Michael Jacksonin veljentyttären, tuottaja Autumn Jacksonin kanssa. He ovat tuottaneet musiikkia myös Katy Perrylle ja Pit Bullille. Narinder ja Autumn olivat viime kesänä käymässä Suomessa, ja yhteinen tuttumme esitteli meidät toisillemme. He kiinnostuivat musiikistani ja joulukuussa olin jo Los Angelesissa kuvaamassa musiikkivideota.”

Millainen matka oli?

”Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni Los Angelesiin. Musiikki nauhoitettiin West Coast Customs -studioilla, jossa miksaajana toimi GEMINI, joka on miksannut Justin Bieberille. Videota kuvattiin muun muassa Kardashians-sarjan kanssa samalla studiolla ja Walk of Famella, jossa ihmiset tulivat spontaanisti mukaan jammailemaan. Se oli ihana hetki.”

Kuinka merkittävä juttu tämä on urasi kannalta?

”Video oli sen verran ison budjetin musiikkivideo, että se oli jo itsessään iso juttu. Toivon, että video toimii ponnahduslautana kansainväliselle uralleni. Sisu Entertainment on luvannut auttaa minua näkyvyyden saamisessa ja olemme sopineet muutamia jakelukanavia Etelä-Afrikassa. Toivon, että kansainväliset artistit kiinnostuisivat minusta videon kautta ja pääsisin tekemään musiikkia yhdessä heidän kanssaan.”

Tuleeko sinusta Suomen seuraava Linda Lampenius?

”En halua olla kuin Linda, vaan omanlaiseni artisti. Maailmassa on tilaa monelle erilaiselle viulistille. Minulla on selkeänä omat tavoitteeni sekä tie, jota kuljen.”