Jethro Rostedt kertoi vuonna 2014 Me Naisille, että hän näkee vaimoaan joskus enemmän työpaikalla kuin kotona. Kuva Satu Kemppainen
Jethro Rostedt kertoi vuonna 2014 Me Naisille, että hän näkee vaimoaan joskus enemmän työpaikalla kuin kotona. Kuva Satu Kemppainen

Erohuhujen kohteena ollut Jethro Rostedt kertoo Ilta-Sanomille rakoilevasta avioliitostaan.

Jethro Rostedt ja hänen puolisonsa Henna ovat olleet naimisissa 20 vuotta. Rostedt nai vaimonsa aikoinaan erikoisluvalla vuonna 1998, sillä vaimo oli vasta 17-vuotias.

Nyt Rostedt kertoo Ilta-Sanomissa heidän avioliittonsa tilasta lyhyesti:

– Avioliittoni on tuumailuvaiheessa. Funtsimme vaimon kanssa, mitä tekisimme, joten siitä ei ole enempää kerrottavaa, Rostedt sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iltasanomien mukaan mies myöntää kuitenkin rivien välistä, että hänen kiireensä ja uudenlainen kuuluisuus eivät ole auttaneet liittoa kestämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Funtsimme vaimon kanssa, mitä tekisimme.”

Vuonna 2014 Rostedt avautui rakkauselämästään Me Naisille ja sanoi, että jo häävieraat epäilivät heidän suhdettaan. Ennen vihille menoa he ehtivät olla yhdessä noin vuoden.

– Haikaranpostin tulo pani vauhtia hääpäivän sopimiseen. Menimme naimisiin oikeusministerin luvalla, sillä vaimoni oli vasta 17, minä olin 22.

– Noin 97 prosenttia hääjuhlavieraista ajatteli, että liittomme ei kestä vuoden tai kahden päähän.

Tuolloin hän paljasti, että pitkän suhteen salaisuus liittyy siihen, että pari on aina viettänyt hetkiä myös erillään:

– Olen varma, että jos olisimme olleet koko ajan toistemme iholla, emme olisi enää yhdessä. Minä en olisi kestänyt häntä, eikä hän olisi kestänyt minua.

uneksija

Oli miten oli ei sitä kukaan voi sanoa kuinka kauan se rakkaus kestää. Ei se mihinkään lähde jos ei sitä itse halua. Kyllä se suhtautuminen toiseen ja ajankäyttö ratkaisee. Vehviläisestä en tiedä mitä hän noilla vuosimäärillä tarkoittaa. Jethron ajan suunnittelu perheen kannalta aika haastava. Milloinkas hänellä on aikaa pojilleen ja vaimolle. Tv:stä tuttu hössöttäjä ja jos on kotonakin noin poukkoileva niin pitkän päälle mieluummin maailmalla kuin kotona jos minun mieheni olisi. Ikävää kun erotaan ja itsekkin kerran eronneena en menis neuvomaan. Lapset eniten kärsivät varmaan.

Ei se vaihtamalla parane

Odottelimme vaimon kanssa vielä vuoden, eli ei haettu erikoislupaa alle 18-vuotiaalle, vuonna -98, vaikka sitä ensin suunnittelimme. Edelleen onnellisesti yhdessä.
Tarina kuulosti, niin omalta elämältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla