I love aerobic –tapahtumassa oli jälleen mukana vajaa 500 innokasata jumpparia. Valittavana oli mahtava valikoima erilaisia tunteja, esimerkiksi perusbicciä, corea ja groovea.

I love aerobic

Helsingin Mäkelänrinteen Uintikeskus pullisteli liitoksistaan, kun aerobickansa kokoontui jokavuotiseen I love aerobic -tapahtumaan. Mukana oli lähes 500 innokasta jumpparia. Uutuutena oli tänä vuonna Hot Pilates ja Hot Stretching -tunnit. Suosittuja olivat myös Hydrobic ja Aquamba -tunnit. 

Näyttelijä Sari Puumalainen oli mieluillut I love Aerobic -tapahtumaan jo viime vuonna, mutta tuolloin samalle päivälle osunut näytös esti osallistumisen. Nyt Sari oli innolla mukana, sillä hän on todellinen ryhmäliikuntafani. Sari käy hakemassa kuntoa ja hyvää mieltä pari kertaa viikossa Pakilan Naisvoimistelijoiden jumppatunneilta.

Iloiseen keltaiseen pukeutunut Tiina Ranin on tapahtuman vakio-ohjaajia, ja hän aloitti vetämällä vauhdikkaan lämmittelyn salilliselle naisia.

"Tähtitanssija" Anna-Liisa "Ansku" Bergström ohjasi Latin Dance -tunnin. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jälkeen Ansku jatkaa erilaisten liikunta- ja tanssituntien vetämistä. Maaliskuussa hänet nähdään tanssimassa Antti Tuiskun keikoilla Silja Serenadella.

Fiilis oli katossa, kun 500 naista teki innostavien ohjaajien koreografioita.

I love aerobic –tapahtumassa oli mahtava valikoima erilaisia tunteja, esimerkiksi perusbicciä, corea ja groovea. Zumba around the world -tunnilla kokeiltiin myös bollywoodia.

Tänä vuonna oli mahdollisuus kokeilla myös Hot Pilates- ja Hot Streching -tunteja. Lämpimässä keho liikkuu pehmeästi.

Hydrobic- ja Aquamba -tunneilla hiki virtasi myös altaassa.