Kulhosta lusikoitavat ja nätisti koristellut smoothiekulhot ovat jo pitkään olleet iso hitti Instagramissa. Kuva: Shutterstock
Kulhosta lusikoitavat ja nätisti koristellut smoothiekulhot ovat jo pitkään olleet iso hitti Instagramissa. Kuva: Shutterstock

Instagramin ruokagurut todistavat, että terveellinen syöminen on kaikkea muuta kuin ankeaa.

1. Visuaalista ilotulitusta

* Chia bowlz ✨ Coconut & lime pudding with a granola surprise underneath & fruit on top. 💘

A photo posted by anett * (@anettvelsberg) on

Uskomattoman kauniilla @anettvelsberg-tilillä voi ihailla smoothiekulhoja ja avokadoleipiä. Anett jakaa myös hyviä ideoita terveellisiin lounaisiin tai illallisiin, ja lautasella on aina rutkasti kasviksia.

2. Kausiherkkuja Brooklynista

Elegantteja kuvia pursuavan @dollyandoatmeal-tilin ruokakuvien reseptit löytyvät keittokirjojakin kirjoittavan Lindsey S. Loven blogista. New Yorkin Brooklynissa asuva Lindsey kokkaa mieluiten kausiruokaa.

3. Kurkistus suloisen parin keittiöön

Ravitsemusterapeutti Luise Vindahl kokkaa terveellistä ja yksinkertaista kasvisruokaa yhdessä miehensä Davidin kanssa. Suloinen pari pyörittää @luisegreenkitchenstories-tilin lisäksi ruokablogia, ja Davidilla on myös oma Instagram-tili @gkstories.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Välipalagurun oivalluksia

Malli ja bloggaaja Vilma Peltosen jakaa @vilmape-tilillään ja blogissaan varsinkin aamiais- ja välipalaideoita, ja kuvat hivelevät aina silmää. Nyt Vilma on innostunut vegaanisesta ruuasta. Vaikka itse ei haluaisi vältellä Vilman tapaan gluteenia ja maitotuotteita, kuvista saa varmasti inspiraatiota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Hittibloggaajan lautasella

Bloggaaja ja kirjailija Ella Woodward on supersuosittu terveysguru. Hänen @deliciouslyella-tililtään löydät trendikkäitä ideoita. Nyt Ella innostuu matcha lattesta, ja aamunsa hän aloittaa usein herkullisen näköisellä puurolla.

6. Trendinenien kauppalistalla

Chiavanukasta, edamamepestoa, tuorepuuroa... Trendikkään yhdysvaltalaisen Whole Foods Market -ruokakauppaketjun @wholefoods-tili jakaa muiden ottamia kuvia terveellisistä ruuista, joten sen kautta voi bongailla uusia ruokaguruja seurattaviksi.

7. Trooppista menoa

Portugalilaisen Joanan @feltbyheart-tili vilisee eksoottisia hedelmiä ja maisemia. Joana puristaa usein mehuja esimerkiksi kurkusta, selleristä ja omenasta tai appelsiinista ja mansikoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla