klo 16:41 | 6.10.2017


Ruusukaali ja sitrushedelmät ovat täydellinen parivaljakko!
Nyt rouskutetaan kaaleja, ja tämän hetken hitti on ehdottomasti rapsakat ruusukaalit.
Ruusukaali-lohipannu
- 300 g ruusukaaleja
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl öljyä
- 3 timjaminoksaa
- 300 g ruodotonta kirjolohifileetä
- ½ (luomu) sitruunan raastettu kuori
- 2 rkl sitruunanmehua
- ½–1 tl suolaa
- mustapippuria
- Halkaise ruusukaalit ja keitä niitä 2–3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista ruusukaaleja, sipuleita ja timjaminoksia öljyssä paistinpannulla noin 5 minuuttia.
- Kuutioi lohi ja lisää pannuun. Jatka paistamista noin 5 minuuttia, tai kunnes lohikuutiot ovat juuri ja juuri kypsiä. Mausta raastetulla sitruunankuorella, sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Keitä halutessasi lisäkkeeksi täysjyväriisiä.
Miedon tulinen bataatti-kukkakaalikeitto lämmittää ihanasti. Kurkkaa ohje Sportista 9/17! Muistathan, että tilaajana voi lukea Sport-lehteä maksutta osoitteessa digilehdet.fi/sport
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tiesitkö?
Kaalit ovat oivaa ruokaa aivoillesi niiden sisältämien polyfenolien ansiosta. Polyfenolit auttavat pitämään verisuonet kunnossa ja voivat näin ehkäistä Alzheimerin tautia ja dementiaa.
Seuraa meitä Facebookissa