Opettajat Helena Salminen, Mari Saarikivi, Antti Sankala, Marjo Laitinen ja Annu Railamaa treenaavat yritysmaratonille.
Opettajat Helena Salminen, Mari Saarikivi, Antti Sankala, Marjo Laitinen ja Annu Railamaa treenaavat yritysmaratonille.

Työkaverin kanssa liikkuminen on sosiaalista, edullista ja yhä suositumpaa. Lue vaikka!

Annu Railamaa, luokanopettaja, Kirkkonummi.

"Juoksemme työporukalla lenkkejä. Se on hauskaa. Tsemppaamme toisiamme ja odotamme, että kunto lähtee nousuun. Nyt treenaamme Yritysmaratonille.

Pelaamme myös sählyä tai sulkapalloa koulun jumppasalissa. Paikallisen opettajajärjestön kautta saamme liikuntaseteleitä.

Parasta tässä on, että ehtii jutella työkavereiden kanssa opettajainhuoneen ulkopuolellakin. Kuntoilu sujuu, koska meillä on reipas porukka, joka on innokas liikkumaan yhdessä."

Mari Saarikivi, luokanopettaja, Annun työkaveri.

"Olin vuosia pois töistä, äitiyslomilla ja hoitovapailla, ja silloin harrastin vain hyötyliikuntaa. Työkavereiden ansiosta innostuin liikkumisesta uudestaan.

Hyvä, että lenkillä on seuraa, joka löytyy läheltä. Kun homma sovitaan, tulee todella lähdettyä eikä siirrettyä kuntoilua. Työkaveruudesta on tullut monipuolisempaa, kun pääsee hikoilemaan yhdessä."

Liikkeelle töistä!

1.  Moni työpaikka tarjoaa liikuntapalveluita, liikuntaseteleitä tai liikuntatiloja. Kysy henkilöstöosastolta.

2. Jos liikuntaetua ei ole, valista työnantajaasi. Tuetusta liikunnasta saa veroetua ja tyytyväisiä, hyvinvoivia työläisiä.

3. Kasaa porukka ja osallistu yrityksille tarkoitettuun liikuntakampanjaan tai -tapahtumaan. Lisätietoja: www.kunto.fi/tyopaikkaliikunta.