Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Nukkumaan käydessä kannattaa riisua, kertoo tuore tutkimus.

Mikä hidastaa ikääntymistä, parantaa unen laatua ja alentaa elimistön stressihormonitasoja? No tietysti alasti nukkuminen, väittää Huffington Post.

Jottei tässä vielä kaikki, tieteellä on lisääkin kerrottavaa: yöllinen nakuilu näyttää olevan hyödyksi myös parisuhteelle! Uuden, Daily Mailin uutisoiman kyselytutkimuksen mukaan ilkosillaan nukkuvat pariskunnat ovat nimittäin onnellisempia kuin sellaiset, joilla on pyjama päällä.

Tutkimuksen mukaan suhde on sitä onnettomampi, mitä enemmän pariskunnalla on yöllä vaatteita päällään. Alasti nukkuvista pariskunnista 57 prosenttia on onnellisia. Kaikkein peittävimpiä, haalarimallisia yöpukuja käyttävistä pareista vain 38 prosenttia on tyytyväisiä suhteeseensa. Tutkimuksessa ei erikseen mainittu, mitä Marimekon klassinen tasaraitainen, nilkkoihin asti ulottuva, aamulla kaulan ympärille kiertynyt trikoomekko aiheuttaa parisuhteelle tai käyttäjälleen. Varmuuden vuoksi sekin kannattaa ehkä riisua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samalla kun heittelet vaatteitasi makuuhuoneen nurkkaan, huomaa, että myös muut makuuhuonetavat vaikuttavat parisuhteen laatuun. Esimerkiksi nurkissa lojuvat likapyykit, sukat jalassa nukkuminen ja sängyssä syöminen saattavat olla merkkejä onnettomasta suhteesta. Hyvää yötä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Nukutko olohuoneen sohvalla? Arvaa, mitä se kertoo parisuhteestasi

Sisältö jatkuu mainoksen alla