Kuva: Jouni Harala
Kuva: Jouni Harala

Näyttelijä Manuela Bosco, 32, rentouttaa kehon ja mielen omalla energiahoidolla ja meditoi pitkin päivää.

"Teen oman energiahoidon silloin, kun en ole nukkunut tarpeeksi tai päässyt rentouttavaan hierontaan tai muihin hoitoihin. Kun Sahara-vauvani on päiväunilla, laitan klassista pianomusiikkia soimaan ja asetun makaamaan joogamatolle. Käyn mielessäni läpi koko kehoni alhaalta ylös. Kuvittelen samalla, että lävitseni virtaa valosuihku, joka huuhtoo jännitykset. Näin pääsen syvän rentoutumisen tilaan. Usein nukahdan matolle. Vaikka kehorentoutus kestää vain 15–30 minuuttia, tuntuu kuin olisi nukkunut pidempään.

Minulle meditaatio on osa arkea. Yritän olla mahdollisimman läsnä kaikessa tiskauksesta pyykkien laittamiseen. Rutiininomaisiin askareisiin keskittyminen auttaa hiljentämään ajatusten laukkaa.

Pyrin välttämään kiirettä, joten jätän aina tapaamisten väliin riittävästi aikaa. Myös päivittäinen ulkoilu auttaa rentoutumaan. Luonnossa kävellessä ajatukset ja keho asettuvat tasapainoon. Tuntuu hyvältä saada kosketus puihin ja veteen ihan joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun ilmat kylmenevät, lisään sisäistä lämpöä: syön keittoja, juon teetä, kääriydyn villaan ja polttelen järjettömän paljon kynttilöitä. Sekin helpottaa, kun hyväksyy tosiasian, että elämässä vuorottelevat eri vaiheet eikä mikään kestä ikuisuutta.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

MTV: Manuela Bosco sai lapsen

Tuore äiti Manuela Bosco: "Hoidamme lapsen Kasimirin kanssa yhdessä"

Sisältö jatkuu mainoksen alla