Kuva: Elina Simonen
Kuva: Elina Simonen

Suunnittelija Tiia Vanhatapio paljastaa parhaat luonnonmukaiset kauneusvinkkinsä.

1. Risiiniöljyllä ripsivärit pois
”Tehokkain ja luonnollisin silmämeikinpuhdistusaine on risiiniöljy. Vain loraus öljyä pumpuliin, pyyhkäiset silmiä ja ripsarit ovat poissa! Samalla kasvatat, ravitset ja tuuheutat ripsiä.”

2. Kookosöljykuorinta kasvoille
”Teen oman kasvojen kuorinta-aineen sekoittamalla teelusikallisen kookosöljyä ja teelusikallisen ruokasoodaa. Hiero seos kasvoihin, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi pois lämpimään veteen kostutella pyyhkeellä. Tämä kuorinta poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kirkastaa ihon.”

3. Kookoshaude hiuksille
”Hemmottelen hiuksiani kookosöljyhauteella noin kerran kuussa. Hieron kosteisiin hiuksiin kookosöljyä ja kiedon öljytyt hiukset elmukelmuun ja folioon. Annan hauteen vaikuttaa tunnista jopa neljään tuntiin, tai yön yli. Lopuksi pesen hiukset. Öljy hoitaa hiuksia ja päänahkaa. Hiuksista tulee kiiltävät, kuohkeat ja taipuisat.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Pellavaöljy pitää hiukset ja kynnet kunnossa
”Nautin ruokalusikallisen pellavaöljyä päivässä joko sellaisenaan tai puuroon sekoitettuna. Olen huomannut, että se tekee hiuksista ja kynsistä vahvemmat ja terveemmät. Voi helpottaa myös kuukautiskipuja, endometrioosia ja vaihdevuosia.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. OptiMSM-jauhe vahvistaa kynnet
”Juon joka aamu lasillisen Beroccaa, johon olen sekoittanut puoli teelusikallista OptiMSM-jauhetta. Se pitää kehon rikkitasapainon kunnossa ja estää muun muassa kynsien lohkeilemisen. Lisäksi pitää ihon ja hiukset kunnossa. Etenkin treenaajille tärkeä rakennusaine, joka pitää sidekudokset ja nivelet hyvässä kunnossa. Tarpeellinen aine myös hormoni- ja immuunijärjestelmän toiminnalle."

Lue myös:

Suunnittelija Tiia Vanhatapio: "Mitä vähemmän kemikaaleja ja tuoksuja, sitä parempi iholle"

Sisältö jatkuu mainoksen alla