Vastaa kyselyymme, niin autat meitä selvittämään, miten suomalaiset todellisuudessa syövät.

Viime vuosina me suomalaisetkin olemme hurahtaneet milloin mihinkin trendidieetteihin. On kokeiltu karppausta, pätkäpaastoja, paleota ja ketogeenistä dieettiä.

Yhä useampi tuntuu myös noudattavan jonkinlaista erityisruokavaliota. Yksi on vegaani, toinen noudattaa gluteenitonta ruokavaliota, kolmas välttelee maitotuotteita.

Vaikka vaihtoehtoja on yllin kyllin, käytännön toteutus ja sen onnistuminen onkin sitten ihan toinen asia. Helmikuussa Helsingin Sanomat esimerkiksi uutisoi, että 70 prosenttia suomalaisista syö liian vähän hiilihydraatteja. Vain pari viikkoa myöhemmin HS kirjoitti, että suolaa puolestaan saamme ruuasta aivan liian paljon. Lähes kaikki suomalaiset, 96 prosenttia naisista ja 99,8 prosenttia miehistä, saavat sitä enemmän kuin suositellut korkeintaan 5 grammaa vuorokaudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos otsikoita seuraa, on vaikea saada käsitystä siitä, mitä suomalaiset sitten ihan oikeasti syövät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me Naiset haluaakin nyt selvittää, millaiset ruokailutottumukset aivan tavallisilla suomalaisilla oikeasti on. Kuinka yleistä erilaisten erityisruokavalioiden noudattaminen on, ja koetaanko niistä olevan hyötyä?

Auta meitä selvittämään totuus erityisruokavalioista alla olevalla lomakkeella. Ei ole väliä, oletko peruspöperöön panostava sekasyöjä, moniallergikko vai jotain ihan muuta. 

Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla