Kuvat
Shutterstock, Sanoma-arkisto

Nyt houkutellaan esiin salainen haaveesi! Vastaa 12 kysymykseen ja saatat saada selville, mistä unelmoit syvällä sydämessäsi.  

Mistä haaveilet sisimmässäsi? Toisille vastaus on aivan selvä, kun taas toisten on vaikeampi tunnistaa unelmiaan. Psykologi Katariina Laurila on selittänyt Me Naisille, että ilmiössä voi olla kyse yksinkertaisesti erilaisista persoonallisuuden piirteistä.

– Unelmointi on abstraktia. Siinä pitää visualisoida sitä, mitä haluaa ja missä haluaa itsensä nähdä. Jos on hyvin käytännönläheinen, voi olla haasteellista ajatella jotain, jossa ei ole voimakkaasti todellisuuspohjaa.

Päätimme siis laatia testin, joka antaa niille salatuillekin unelmille siivet.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vahvasti epätieteellinen algoritmimme päättelee valitsemiesi vastausten perusteella, mistä unelmoit syvällä sydämessäsi (ehkä niin syvällä, ettet itsekään tiedä). Pistimme peliin ehtaa mutuilua ja aimo annoksen keittiöpsykologiaa. Pystymmekö arvaamaan salatun suuren unelmasi? Se selviää, kun vastaat 12 kysymykseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osuiko arvauksemme nappiin?

"Vastaa 12 kysymykseen – ja me kerromme, mistä salaa unelmoit suuresti" testi ei toimi ainakaan Android puhelimella. Valinnat tyssää kohtaan 5, jossa pitäisi valita biisi. Kun biisiä klikkaa, se alkaa pyörimään, mutta testissä ei pääse eteenpäin

Sisältö jatkuu mainoksen alla