Jo yli 900 juoksijaa on osallistunut Me Naisten 10 kilometrin juoksukouluun. Nyt Facebook-ryhmässä voi voittaa myös liput Naisten kympille.

Tämän vuoden hyväntuulisin juoksuprojekti on pyörinyt somessa, Me Naisten Mimmit liikkuu ja lepää -Facebook-ryhmässä.

Personal trainer Laura Enrothin vetämä 10 kilometrin juoksukoulu, Kymppikerho, starttasi ryhmässä maaliskuun lopulla ja on tavoittanut tähän mennessä jo yli 900 innostunutta juoksijaa.

Ilahduttavan moni kertoo päässeensä ohjelman avulla sohvalta kymppikuntoon jo alle kahdessa kuukaudessa – ja mikä tärkeintä, löytäneensä mukavan lenkkeilyfiiliksen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Aloitin sohvaperunana, ja lauantaina hölkkäsin kympin ekan kerran ikinä! Aikaa meni 1h 22min eli vauhti ei päätä huimaa, mutta se jo, että onnistuin vetämään kympin, oli minulle voitto!”, kertoi eräs osallistuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukaan Naisten kympille?

Nyt alkukesästä juoksukuntoaan voi testata myös hyvässä liveseurassa. Esimerkiksi Tampereella painellaan Likkojen lenkki 18.5. , Lempäälässä Ideapark-juoksu 26.5. ja Porissa Puuvilla-juoksu 8.6.

Juoksutapahtumien tunnetuimmasta päästä on tietysti Helsingin perinteinen Naisten kymppi, joka juostaan tänä vuonna lauantaina 25. toukokuuta. Lupsakka lenkkeilyfestari täyttää jo 35 vuotta. Juoksupaineita ei ole, vaan matkan voi myös kävellä tai vaikka tanssia.

Mimmit liikkuu ja lepää -Facebook-ryhmässä voit nyt kertoa hetkestä, jona ylitit itsesi ja teit jotain, mihin et aiemmin uskonut pystyväsi. Samalla osallistut arvontaan ja voit voittaa ilmaisen osallistumisen Helsingin Naisten kympille. Arvomme ryhmässä neljä kappaletta 58 euron arvoisia osallistumiskoodeja. Koodin voi lunastaa Naisten kympin nettisivuilla 24.5. saakka.

Liity mukaan ryhmään ja osallistu arvontaan maanantaihin 20.5. mennessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla