Hippo-kisat, Hopeasompa ja niin edelleen. Onko sinut pakotettu kilpailuihin vasten tahtoasi? Kuva: Sanoma-arkisto
Hippo-kisat, Hopeasompa ja niin edelleen. Onko sinut pakotettu kilpailuihin vasten tahtoasi? Kuva: Sanoma-arkisto

Nyt saa avautua! Onko laduilta, luistelukentiltä tai pulkkamäistä jäänyt jotain hampaankoloon?

Vihasin hiihtoa, mutta vanhempani rakastivat. Joka talvi he raahasivat minut milloin mihinkin hiihtokeskukseen lykkimään lapsiperheystävällisiä ja pitkäveteisiä murtsikkalenkkejä. Olisin valtavasti halunnut laskettelemaan, koska se oli jotenkin cool ja jännittävää, mutta ei. Liian kallista ja turhaa humputusta. Pahinta oli, kun joutui järven jäälle hiihtämään. Mikä on tylsempää! Siellä ei ollut niitä uuvuttavia ylämäkiä, mutta ei kyllä alamäkiäkään, joissa saattoi edes hetken kuvitella laskettelevansa.

Näin eräs Me Naisten lukija on kertonut talviurheilutraumoistaan. Kuulostaako tutulta? Jos sinäkin olet se tyyppi, jota eivät edes valkoiset hanget ja talviolympialaishuuma kutsu ladulle, mäkeen tai jäälle, nyt on aika avautua! Kerro muistosi, vaikka olisit päässyt niistä jo yli.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kullanvärisen Orthex-ahkiopulkan. Palkinto sisältää myös muutaman Suomen-lipun, Sisu-pastilleja sekä suklaalevyn. Suomessa valmistettu pulkka on laadukasta PE-HD muovia, jossa hyvä pakkasenkesto ja hyvin luistava pinta. Palkinnon arvo on noin 15 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastaa kyselyyn viimeistään 15.2.2018.

Sisältö jatkuu mainoksen alla