Sport
Jos maisema juoksumatoltasi ei ole ihan näin hehkeä, älä huoli. Helpommillakin keinoilla teet lenkistä viihdyttävän. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Jos maisema juoksumatoltasi ei ole ihan näin hehkeä, älä huoli. Helpommillakin keinoilla teet lenkistä viihdyttävän. Kuva: Shutterstock

Tee juoksumatolla lenkkeilystä hauskaa ja vaihtelevaa puhelinappsien ja oman mielikuvituksen avulla. 

1. PT ja porukka puhelimeen 

Minuutit kuluvat huomaamatta, kun otat kaveriksi yhteisöllisen juoksuappsin.Nike+ Run Club -sovelluksesta saat tähtivalmentajan lenkkiohjeet korville. Voit liittää mukaan Spotify-tilisi ja kutsua kaveritkin lenkille.

2. Spurttaa ja kävele

Sen sijaan, että tassuttelisit tunnin yhtä vauhtia, piristä treeniä vaikka 10 sekunnin intervalleilla. Tässäkin voit ottaa puhelimen apuun: Treadmill Workout -appsissa on valmiina erilaisia spurttitreenejä ja kävelijälle omansa.

3. Vaihda näkymää

Virtuaalilaseja odotellessa toimii Treadmill TV -sovellus, jonka värikkäiden videoiden voit kuvitella juoksevasi kauniissa maisemissa. Toimii parhaiten laajakuvatelkkariin kytkettynä, mutta kännykän näytöltäkin maisemia voi tuijotella.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Laita leikiksi

Jos zombielauma lähestyisi, mitä tekisit? Niinpä – juoksisit. Tarinallisessa Zombies, Run! -sovelluksessa kuuntelet kuulokkeista lähestyvien elävien kuolleiden korahteluja ja pystyt pakenemaan vain juoksemalla kovempaa ja pidemmälle. Mikä parasta, appsi toimii myös juoksumatolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Käytä luovuutta 

Tiesitkö, että juoksumaton avulla voi tehdä lenkin lomassa melkein mitä tahansa askelkyykyistä punnerruksiin? Kerää takuulla katseita, mutta on myös tehokasta. Inspiraatiota saat vaikka Instagram-treeniguru Alexia Clarkin juoksumattotreeneistä:

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla