Me Naiset
|
ME NAISET
Me Naisten Kymppikerho-juoksukoulua vetää personal trainer Laura Enroth. Kuva: Katri Lehtola.
Me Naisten Kymppikerho-juoksukoulua vetää personal trainer Laura Enroth. Kuva: Katri Lehtola.

Me Naisten Kymppikerho-juoksukoulussa pääset kymmenen kilometrin juoksukuntoon jo ennen kesää, vaikka sohvalta starttaisit!

Nyt lähdetään kimpassa kohti kymppiä! Me Naisten kevään mittainen juoksukoulu sopii kaikille, vasta-alkajista lähtien. Juoksukoulu alkaa maanantaina 25.3. Me Naisten omassa Mimmit liikkuu ja lepää -Facebook-ryhmässä.

Kahdeksan viikon mittaisen treeniohjelman on laatinut personal trainer ja juoksuvalmentaja Laura Enroth, joka pitää myös Juoksujalkaa-blogia. Laura sparraa Mimmit liikkuu ja lepää -ryhmäläisiä juoksussa kevään ajan.

Kymppikerhon juoksuohjelma sisältää tasapainoisesti sekä kevyitä peruskuntolenkkejä että rankempia treenejä, kävelyä, juoksua, lihaskuntoa ja venyttelyä – ja mikä tärkeintä, lepopäiviä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koko kahdeksan viikon treeniohjelma löytyy Mimmit liikkuu ja lepää -ryhmästä, tuoreesta Me Naiset -lehdestä 12/2019 sekä maksullisesta tähtiartikkelista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Maltti on valttia

Jos et ole ennen juossut, kannattaa aloittaa treenaus ohjelman ykkösviikosta. Jos olet jo jonkin verran hölkännyt ja peruskunto on kohdillaan, voit aloittaa ohjelman kolmosviikosta – Mimmien juoksukoulussa sinne päästään 8.4., mutta olet toki tervetullut mukaan Facebook-ryhmään fiilistelemään vaikka heti! 

Mimmit liikkuu ja lepää -ryhmässä jaetaan kevään mittaan myös runsaasti tietoa tekniikasta, lihaskunnosta, venyttelystä sekä juoksukipujen ehkäisemisestä ja hoidosta.

Olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi juoksija, juoksukauden alussa maltti on valttia, jotta säästyt rasitusvammoilta. Yleissääntönä 80 prosentin lenkeistä kannattaisi olla kevyitä ja rauhallisia, ja vasta myöhemmin voi mukaan lisätä rankempia treenejä. Myös hyviin juoksukenkiin kannattaa satsata.

Me Naisten Kymppikerho-juoksukoulun pääpalkintona arvotaan Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke.
Me Naisten Kymppikerho-juoksukoulun pääpalkintona arvotaan Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke.

Palkintojakin tarjolla!

Juoksukouluun osallistumisesta tietysti paras palkinto on kohonnut kunto ja hehkutettu juoksuflow – mutta ei siinä vielä kaikki! Joka viikko Mimmit liikkuu ja lepää -ryhmässä arvotaan kivoja tsemppipalkintoja, esimerkiksi treenivälineitä, kosmetiikkaa ja juoksuaiheisia kirjoja.

Sokerina pohjana kaikkien Kymppikerho-juoksukoululaisten kesken arvotaan pääpalkinto, Garmin Vívosmart 4 -aktiivisuusranneke (hinta alk. 125€).

Tervetuloa mukaan juoksemaan kohti kymppiä!

 

Haluatko Kymppikerhoon ennen kesää? Toimi näin:

> Liity Facebookissa Mimmit liikkuu ja lepää -ryhmään.
> Ilmoita osallistumisesi juoksukouluun kiinnitetyssä julkaisussa ryhmän etusivulla. Samalla osallistut pääpalkinnon arvontaan. Garmin Vívosmart 4 -aktiivisuusranneke arvotaan kaikkien osallistujien kesken juoksukoulun päätteeksi toukokuussa.
> Jos haluat osallistua myös viikoittaisten tsemppipalkintojen  arvontoihin, seuraa ryhmän julkaisuja ja kommentoi arvontajulkaisuun aina keskiviikkoisin.
> Juoksukoulun koko kahdeksan viikon treeniohjelma löytyy ryhmän lisäksi Me Naiset -lehdestä 12/2019 sekä maksullisesta tähtiartikkelista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla