Sport
Anna Abreu kokee myös tunteet äärimmäisinä. "Olen etsinyt ratkaisua niin mindfulnessista kuin terapiastakin, mutta mikään ei ole tuntunut omalta."
Anna Abreu kokee myös tunteet äärimmäisinä. "Olen etsinyt ratkaisua niin mindfulnessista kuin terapiastakin, mutta mikään ei ole tuntunut omalta."

"Saatoin elää viikon supertarkasti, mutta ahmia cheat-päivänä 8000 kalorin edestä herkkuja", Anna muistelee.

Kaikki tai ei mitään. Siinä sanapari, joka kuvaa laulaja Anna Abreun persoonaa osuvasti.

– Minulla on tapa vetää överiksi mikä tahansa. Addiktoidun helposti. Ennen poltin tupakkaa, nykyisin olen koukussa sokeriin, rasvaiseen ruokaan ja nopeisiin hiilareihin.

Kun Anna aloitti nuorempana terveellisen elämän, sekin meni vähän yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Saatoin elää viikon supertarkasti, mutta ahmia ’cheat’-päivänä 8000 kalorin edestä herkkuja. Siinä hommassa ei ollut järjen hiventä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Personal trainer kielsi kalorien laskemisen.

Kaikki muuttui, kun Anna tapasi ensimmäisen personal trainerinsa vuonna 2013. Tämä kielsi kalorien laskemisen ja opetti miettimään, mitä ruokavalioon voisi lisätä rajoittamisen sijaan.

– Kun tulin kylläiseksi tavallisesta ruoasta, ei herkkuja tehnyt enää niin paljon mieli. Se, ettei mikään ole kiellettyä, on vaikuttanut suuresti henkiseen tasapainooni.


 

Myös tunteet Anna on aina kokenut äärimmäisinä.

– Olen joko tosi onnellinen tai todella ahdistunut. En oikeastaan mitään siltä väliltä. Ulkopuoliset asiat vaikuttavat minuun liikaa.

"Se, ettei mikään ole kiellettyä, on vaikuttanut suuresti henkiseen tasapainooni."

Nykyisin Anna pitää itseään onnekkaana, että on niin herkkä. Kun kokee vahvasti, tuntee myös olevansa elossa.

– Silloin, kun masentaa, toivoisin toki olevani tasaisempi tyyppi, mutta toisaalta onnentila on niin vahva, etten vaihtaisi sitä mihinkään.

Miten Anna on päässyt irti häpeästä? Miten hän tulee toimeen stressin kanssa? Lue koko juttu Sport-lehden numerosta 9/18. Tilaajana voit lukea lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla