Kuntosalin perustanut räppäri Elastinen uskoo, että sisäinen taistelija tsemppaa kaikissa tilanteissa.

Mitä aina aurinkoinen mies sanoo...

Välineistä...

– Hurjan motivaation löytämiseen tarvitaan usein pientä puskua. Minulla on laaja skaala itseni motivoimisvälineitä. Kirjoitan muistiin biisejä ja Youtube-videoita, joista olen saanut hyvän fiiliksen. Tällä hetkellä räppäri Rick Rossin energia puhuttelee. Myös Uniikin biiseissä on hyvä meininki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asenteesta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Seuraan motivaatioguru Eric Thomasia, joka julkaisee joka maanantai uuden Thank God It’s Monday -Youtube-videon. Muiden innostus tarttuu ja nostaa minua askeleen ylemmäs omalla energiatasollani. On vain uskallettava olla innoissaan eikä jäädä miettimään, näyttääkö nololta, jos silmät loistavat ja suu hymyilee.

Ihmissuhteista...

– Jos tekee mieli luovuttaa, kannattaa ottaa etäisyyttä ja aikaa, ettei tee turhan hätiköityjä päätöksiä. Etenkin, jos on tehnyt paljon töitä suhteen eteen. Kaikki riippuu omasta tahdosta. Täytyy uskoa, että tämä on se hyvä juttu, johon haluan sijoittaa. Tahto mitataan sitten isommissa vastoinkäymisissä.

Huonosta päivästä...

– Koska palan isolla liekillä ja paukutan energiaa, koen myös huonot päivät kovaa. Onneksi niitä on vain 2–3 vuodessa. Silloin yritän käsitellä fiilikset kotona ja vetää senkin päivän täysillä, ettei samanlaista tulisi heti uudestaan. Yleensä iltaan mennessä alkaa jo naurattaa.

Treenaamisesta..

– Ryhmäliikuntatunneilla näkee fiiliksen nostatusta, mutta saleilta sitä on puuttunut. Omalla salillani valmentajien tehtäviin kuuluu motivoida ihmisiä. Jokainen tunti alkaa motivaatiohetkellä, jossa fiilistellään, miksi ollaan treenaamassa ja mitä nyt tehdään. Olen itsekin kannustamassa porukkaa aikataulujeni puitteissa.

Elastisen maaliskuussa avaama kuntosali TFW Helsinki (Training for Warriors) on erikoistunut toiminnalliseen harjoitteluun. tfwhelsinki.com.

Sisältö jatkuu mainoksen alla