Joukkuevoimistelu on laji, jossa myös ulkoasulla on merkitystä. Espoolaisen Olarin Voimistelijoiden joukkue Deltat edustaa lajin terävintä kärkeä: se voitti kesäkuun alussa lajin maailmanmestaruuden Moskovassa. Me Naiset valitsi Lumenen uutuushuulipunista maailmanmestareille sopivat sävyt.

>Osallistu kilpailuun ja voita uutuushuulipunia

Anneli

Joukkueen valmentaja Anneli harrasti voimistelua 15 vuotta ja hän on ehtinyt valmentaakin jo yhtä kauan. Annelin mielestä parasta joukkuevoimistelussa on monipuolisuus ja loputon itsensä kehittäminen.

Anneli käyttää vaaleanpunaisen sävyisiä huulikiiltoja päivittäin. Meikkitaiteilijan valitsema sävy tekee hänestä tumman ja tulisen, kohtalokkaan naisen.

- En olisi itse uskaltanut valita näin tummaa sävyä, Anneli sanoo.

<MN clear/>

Eeva-Leena

Eeva-Leena on harrastanut voimistelua yksitoista vuotta. Häntä kiehtoo lajissa oman kehittymisen lisäksi esteettinen liikekieli ja esiintyminen. Joukkueen kanssa onnistuminen on myös tärkeää.

Eeva-Leena käyttää huulipunaa vain voimistelukilpailuissa. Muulloin hän sipaisee huulilleen vaaleaa kiiltoa. Meikkitaiteilijan valinta rohkaisi Eeva-Leenaa kokeilemaan voimakkaan väristä huulipunaa myös arkena.

<MN clear/>

Outi

Outi on harrastanut voimistelua yksitoista vuotta. Hän pitää treenaamisesta ja joukkueena toimimisesta - ja täydellisyyden tavoittelusta.

- On ihanaa kun näkee pitkäjänteisen työn ja hiomisen tuoman täsmällisen lopputuloksen, Outi sanoo.

Kun Outi käyttää huulipunaa, sävy on vaaleanpunainen. Huulipunien sijasta Outi suosii arjessa huulikiiltoja. Meikkitaiteilijan valitsema sävy oli Outista hieno ja rohkea.

<MN clear/>

Venla

Venla on ehtinyt voimistella jo 13 vuotta. Häntä motivoi muun muassa se, että kova työ palkitaan onnistumisella kisoissa ja että saa esiintyä yhdessä joukkuekavereiden kanssa.

Huulipunan käyttäjänä Venla on vielä aloittelija, mutta hän piti meikkitaiteilijan valinnasta, koska sävy on hyvin raikas.

<MN clear/>

Elina

Elina on harrastanut voimistelua 6-vuotiaasta. Hän pitää lajin monipuolisuudesta ja haasteellisuudesta sekä siitä, että ollaan osa joukkuetta.

- En käytä huulipunaa usein. Yllätyin siitä, kuinka hyvin kirkas punainen väri sopi minulle. Pidän punan raikkaasta sävystä.

<MN clear/>

Iida

Iida on harrastanut joukkuevoimistelua noin kahdeksan vuotta. Hän pitää lajin kauneudesta sekä siitä, että treenataan yhdessä joukkueen kanssa.

- Käytän aika harvoin huulipunaa. Pidin kovasti meikkitaiteilijan valitsemasta sävystä, se ei ole liian tumma eikä liian vaalea vaan juuri sopiva.

<MN clear/>

Mila

Mila on voimistellut tavalla tai toisella lähes koko ikänsä. Ensimmäisiin kilpailuihinsa hän osallistui 8-9 -vuotiaana. Milan mielestä huipputason joukkuevoimistelu on urheilua ja taidetta: siinä yhdistyvät taitavasti liike, musiikki ja tunne.

Mila panostaa huulipunaan erityisesti kisoissa, jolloin huulipunan käyttö on olennainen osa voimistelijan ulkoasua.

- Vierastan itselläni kovin tummia tai punaisia huulipunia. Meikkitaiteilijan valinnassa minua miellyttikin vaalea väri ja sävyn helmiäisvivahde. Tällainen sävy sopii tummempi-ihoiselle hyvin.

<MN clear/>

Anni

Anni aloitti voimistelun äitinsä aloitteesta jo viisivuotiaana.

- Nyt kolmentoista vuoden jälkeen olen kiitollinen äidilleni, että hän painosti aloittamaan lajin.

Annin mielestä joukkuevoimistelussa on parasta esiintyminen.

Arkisin Anni suosii huulikiiltoja. Hänen suosikkinsa on Lumenen Berryfun nro 26. Meikkitaiteilijan valitsema huulipunan väri tuntui Annista ihanan raikkaalta.

<MN clear/>

Ida

Ida on voimistellut jo vuosia. Joukkuevoimistelun haastavuus kiehtoo häntä.

Ida käyttää huulipunaa varsinkin juhlissa. Meikkitaiteilijan valinta, melkein näkymätön nude-sävy oli Idasta juuri sellainen, jonka hän itsekin valitsisis meikkipussiinsa.

<MN clear/>

Huulipunat Deltoille valitsi ja asiantuntijakommentit antoi meikkitaiteilija Anu Levy-Korvenkontio.

Testaa tunnistatko Deltojen huulipunapusut! Osallistu kilpailuun ja voita 65 euron arvoinen Lumene Wild Rose -huulipunapaketti. Arvomme 30 palkintopakettia.

> Osallistu kilpailuun

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä Lumenen kanssa.