Seurallinen ja romanttinen venus liukuu ystävänpäivänä impulsiivisessa oinaan merkissä. Eli sehän tarkoittaa, että on ystävänpäivän rakkaushoroskoopin aika!

Oinas 21.3.–19.4.

Merkissäsi liikkuva sosiaalinen ja hempeän romanttinen Venus tekee ystävänpäivästäsi sosiaalisen ilottelun juhlan. Kun elämässä on tärkeä, läheinen ja luotettava ystävä, ei oinas muuta kaipaakaan. Energiakäyrä osoittaa sopivasti huippulukemia, perjantaille on luvassa hilpeän hauska irtiotto arjesta. Varo, ettet joudu maksamaan illan lystiä, sillä tuhlailuinnostuksesi on juuri nyt pahimmillaan. 

Härkä 20.4.–20.5.

Lomailu, vapaa-ajan vietto ja mukavat harrastukset kuuluvat härän talven kulkuun, joten ystävänpäivänäkään ei ole tavatonta tempaista äkkilähtöä ulkomaille tai risteilyä Tukholmaan. Vaikka romantiikka ei nyt olekaan kiihkeimmillään,eikä energiakäyrä osoita huippulukemia, on härän perjantaipäivästä muodostumassa ratkiriemukas. Aina niin harkitsevainen härkä nauttii nyt impulsiivisista valinnoista. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Sinulle sattuu ja tapahtuu ystävänpäivän riennoissa. Ystäväsi eivät välttämättä saavukaan paikalle, unohtelet asioita tai lupaamiasi sopimuksia paineen ja kiireen keskellä. Parhaat ystävät ymmärtävät kyllä, jos elämässäsi ei juuri nyt ole tasaista. Älä kuitenkaan kuormita heitä ongelmillasi, yritä rentoutua ja kuunnella myös ystäviesi kuulumiset. Perjantai-illan viettäminen kotisohvalla on hyvä vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuisen ravun ystävänpäivään liittyy paljon sosiaalisia jännitteitä. Hormonaalinen myrsky voi johtua kuukautiskierrosta tai ikäkriisistä. Heinäkuinen rapu osaa ottaa perjantaipäivän rennommin. Päivän kulkuun tuntuu tupsahtavan ystäviä ja puolituttuja, jotka kaipaavat hyvää kuuntelijaa ja turvallista olkapäätä. Ravun ystävät ovat tottuneet lämpimään halaukseen, ystävänpäivänä jaetaan syntyjä syviä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonan ystävänpäivästä on kehkeytymässä sosiaalinen häppeningi, jossa ystäväpiirin laajuus hakee vertaansa. Kun aktiivisuuskäyrä on vielä huippulukemissa, kannattaa ystävien kera suunnata lantion rasvaukseen paikalliseen discoon tai kartingradalle vauhdin hurmaan. Tämänvuotinen ystävänpäivä saattaa osalla venyä hyvinkin pitkälle aamutunneille. Etenkin heinäkuinen leijona on irtioton tarpeessa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyellä on takanaan kiivasvauhtinen alkuvuosi, joten kaikki ylimääräiset juhlat ja pippalot tuntuvat rasitukselta. Huumorilla höystetyt viestit tai ajatuksella kerätty kuvakollaasi osaa kyllä perille, mutta ei vaadi läsnäoloa. Jos neitsytystävästäsi ei kuulu mitään, hän on todennäköisesti vaahtokylvyssä tai seuraa suosikkisarjaansa tv:stä. Älä häiritse häntä turhaan, hiljaisuus ja oma aika ovat nyt hänelle tärkeämpiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaaka tarvitsee nyt hyviä ystäviä enemmän kuin koskaan. Seitsenvuotiskriisin tiimellyksessä on tärkeää välillä irrotella, raskas työ vaatii todellakin heviraskaat huvit. Vaikka vaaka on eläinradan sosiaalisimpia merkkejä, voi ystävänpäivän ilta silti houkutella hiljaiseloon. Jos ystäväsi kuuluu tähän merkkiin, pidä huolta, että hän on mukana illanistujaisissa. Loppujen lopuksi railakkaat huvit tuntuvat piristävän. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ystävänpäivän vietto ja juhlailmeen ottaminen sopivat skorpionille tänä vuonna kuin nenä päähän. Jos ystäväsi kuuluu tähän syvälliseen ja pohdiskelevaan merkkiin, voit olla varma, että ilta tuo tullessaan maailmaa syleilevät filosofiset keskustelut. Planeettakuviot ovat tunneskaalan kannalta siellä yläpäässä, skorpioni kaivaa jostain syvältä ihania ja koskettavia muistoja menneisyyden taipaleelta.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jos olet syntynyt merkin alkupäässä, pääset viettämään ystävänpäivää huippuhyvässä seurassa. Ystäväsi ovat järjestäneet sinulle tekemistä, joka saa ajatukset tehokkaasti pois arjen velvollisuuksista. Joulukuinen jousimies on ollut viime viikot huippukiireinen, ylityöt tai arjen velvollisuudet eivät välttämättä anna tilaa ystävien illanistujaisille. Älä lupaa ystävillesi kuuta taivaalta, et ehdi sitä kuitenkaan hakea.

Kauris 22.12.–20.1.

Jos ystävilläsi on perjantai-illalle muuta menoa, älä vedä hernettä nenään – ehdit viettää ystävänpäivää tuonnempanakin. Vaikka normaalisti olisitkin hieman pihi ja tarkka rahoistasi, ystävänpäivä voi tänä vuonna kirvoittaa sinusta aivan uuden puolen esiin. Varo kuitenkin, ettet tuhlaa yli äyräiden, ystävyyttä ei osteta lahjoilla. Joku, jota luulit ystäväksesi, ei osoittaudukaan luottamuksesi arvoiseksi. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Ystävänpäivä ei tänä vuonna ole merkillesi mitenkään erityisen seurallinen, viihdyt parhaiten sosiaalisessa mediassa, jossa pääsee huikkaamaan tutuille ja hieman tuntemattomillekin hyvät päivänjatkot. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat aktiivisimpia ja innokkaimpia juhlien järjestäjiä. Ystävänpäivä- ja syntymäpäiväjuhlien järjestämisessä on mahdollista lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 

Kalat 20.2.–20.3.

Kalan viestintäviikot ovat juuri kiivaimmillaan, joten ei ihme, jos ystävänpäivän kunniaksi ilmoille sinkoilee satoja mukavia viestejä. Varo, ettet vahingossa lähetä viestiä mustasukkaiselle eksällesi tai yli-innokkaalle ihailijallesi, postisi saattavat mennä vääriin osoitteisiin. Ideoit upeita asioita ystäviesi varalle, mutta harva idea päätyy toteutuksen asteelle. Pientä hajamielisyyttä ei voi laittaa täydenkuun piikkiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla