Kuvat
Sanoma-arkisto
Ihanaa Leijonat, ihanaa! Kuva: Sami Kero
Ihanaa Leijonat, ihanaa! Kuva: Sami Kero

Me Naiset otti katsauksen Leijonien astrologiseen kattaukseen. Kas tässä: pelaajahoroskooppi!

On taas se mainio aika vuodesta, kun Leijonat mittelevät MM-kullasta. Ja hyvin mittelevätkin! 

Mikäs olisikaan mainiompi tapa analysoida tiimin loistavasti kulkenutta yhteispeliä kuin ehta pelaajahoroskooppi.

Kisojen joukkueeseen on kohdistunut runsaasti negatiivisia ennakkoluuloja, koska Leijonien riveissä ei tänä vuonna juuri nähdä NHL-tason kiekkoammattilaisia muutamaa pelaajaa lukuunottamatta. Ruotsalaislehti Aftonbladet leimasikin joukkueen ennen kisoja jopa yhdeksi ”kaikkien aikojen huonoimmista”, mitä Leijonilla on ollut arvokisatasolla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Top tykkänään, asia ei kuitenkaan ole niin yksioikoinen. Jos asiaa tarkastellaan astrologisesta vinkkelistä, Leijonien menestys ei välttämättä olekaan niin suuri ihmetyksen aihe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Google on tutkinut maailman parhaita joukkueita. Kartoituksessa selvisi, että joukkue on parhaimmillaan silloin, kun yksittäiset tiimin jäsenet tuntevat olonsa turvalliseksi ja luotetuksi. Kun heitä samalla motivoi kultamitalin voittaminen, käsillä on paras mahdollinen yhdistelmä joukkueen menestykselle.

Ja horoskoopit – ne kertovat pelaajista enemmän kuin arvaatkaan. Ne voivat paljastaa heidän tapaansa pelata – sekä vahvuudet ja heikkoudet että sen, miten hyvin heidän yhteispelinsä kulkee. Ja kun joukkueella on sopusointuinen horoskooppikattaus, se merkitsee kultamitaleja. Niin simppeliä se on.

Tässä siis Me Naisten erilainen katsaus joukkueen kärkipelaajien vahvuuksista. Jokainen voi tämän astrologisen kauttauksen perusteella tehdä painavia päätelmiä siitä, saavuttavatko Leijonat sen kirkkaimman mitalin näissä kisoissa. Pidämme peukkuja!

Kaapo Kakko, 18, vesimies

Tällä kaudella Turun Palloseurassa pelannut Kaapo Kakkoon nimetty jo suomalaisen jääkiekon yhdeksi suurimmasta lupauksista. Mutta mitä horoskooppimerkki kertoo nuoren kiekkosankarin pelaamisesta?

Vesimies on ilmaelementin merkki, ja se tekee Kaapon tyylistä kepeän – jopa niin ilmavan, että toisinaan hän näyttää leijuvan jään yläpuolella. Ryhmään kuuluminen ja sosiaalisuus ovat Kaapolle luontaisia elämänmuotoja.

Kaapo on solidaarinen ja tasa-arvoinen pelaaja, joka ei missään olosuhteissa halua asettua joukkutovereidensa yläpuolelle. Hän toimii parhaiten tiimissä, tasavertaisen ryhmän jäsenenä. Hurraa, Kaapo!

Marko Anttila, 33, kaksoset

Joukkueen kapteenina MM-kisoissa pelaava Marko (Mörkö) Anttila on avainasemassa joukkueensa dynamiikassa. Tämän lempääläläisen tunnistaa terävästä, tarkkaavaisesta katseesta. Heillä on myös aimo annos valppautta ja reagoimiskykyä.

Kaksoset ovat todella lahjakkaita tulemaan toimeen kenen kanssa hyvänsä. He puhuvat, opettavat, välittävät ja liikkuvat mitä moninaisimpien ihmisten parissa. Valpas ja isällinen Anttila sopiikin siis joukkueen kapteeniksi erinomaisesti.

Mikko Lehtonen, 25, kauris

Tämän turkulaispuolustajan sisässä kytee vakavuutta ja vastuuta, jonka voi aistia jo kaukaa kentällä. Mikko Lehtonen ei vitsaile jäällä. Kauris on yleensä jo pienestä pitäen se, joka hahmottaa ympärillä olevaa todellisuutta pyrkien ymmärtämään kaiken pala palalta ja rakenne rakenteelta.

Kauris pelaa taidokkuudellaan ja varmalla otteella yrittäen pitää palikat kohdallaan. Hän ei kuulu niihin, jotka pelaavat ihmissuhdekyvyillään. 

Kevin Lankinen, 24, härkä

Leijonahärän eli Kevin Lankisen katseesta välittyy tasainen, rauhaa rakastava luonne. Joku Leijona voi löytää siitä turvaa ja lohdutusta. Härkä voi olla myös terapeuttinen ja rauhoittava. Leppoisan luonteensa ansiosta hän saa joukkuetoverinsa tuntemaan olonsa rauhallisiksi, turvatuiksi. He voivat keskittyä olennaiseen eli maalien takomiseen.

Härkä ei myöskään hosu tehdessään asioita. Hän kyllä tekee, mutta viileän rauhallsesti. Tämä on ratkaisevaa Lankisen maalipelissä.

Sakari Manninen, 27, vesimies

Joukkueen kärkipelaajissa on myös toinen vesimies, mikä takaa tiimin toimivuuden. Oulusta kotoisin oleva Manninen on kirkaskatseinen, vikkelästi liikkuva vesimies, jonka ajatustenkulku voi toisinaan olla omalaatuista. Mutta sitähän tässä tarvitaankin, omalaatuista hyökkäämistä!

Vesimies ei anna periksi houkutuksille, vaan on äärimmäisen uskollinen pelaaja. Tällä viikolla Me Naisten viikkohoroskooppi kuitenkin varoittaa Sakaria ankarasti: älä antaudu alhaisten tunteiden valtaan, vaikka kuinka kihisisit kiukusta. 

Lähde: Ulla Palomäki – Horoskooppimerkkien voima (Gummerus)

Sisältö jatkuu mainoksen alla