Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, kenellä on ensi vuonna onnea rakkaudessa.

Oinas 21.3.–19.4.

Seitsenvuotiskriisi alkoi jo maaliskuisen oinaan kohdalla, mutta rakkauden kestävyys selviää vasta vuoden 2018 aikana. Sinkkuoinaan elämässä on harvinaisen paljon kriittisyyttä. Ihmissuhteet ovat parhaimmillaan 7.–31.3. Romanttinen matka sopii kuvioihin.

Härkä 20.4.–22.5.

Vuoden alku on rakkausrintamalla räväkkä, mutta mieli tasoittuu onneksi 26.1. Luvassa on romantiikantäyteinen kevät. Huhtikuu on ihmissuhteiden kannalta paras. Aivan merkin alussa syntyneille kesä tuo muutoksia, ja myös rakkauselämä kokee oman myllerryksensä.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Sosiaalinen alkuvuosi on kaksosen ihmissuhteiden kannalta parhaimmillaan 18.1.–11.2. Talviloma kuluu mukavassa seurassa. Keväällä myös romantiikka sykkii kiihkeänä 24.4.–19.5. Kesäkuun kaksonen potee kuitenkin tyytymättömyyttä, epäselvä kommunikointi pilaa etenkin 2.–8.6. syntyneiden orastavan rakkauden. Loppuvuoden kohokohdat ovat marraskuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuisen ja kuun vaihteessa syntyneen ravun kuviot eivät näytä helpoilta, etenkään, jos takana on huono ihmissuhde. Sinkkurapu viihtyy itsekseen. Kevät luo ilmoille ärsyyntymisen tunteita, joita voi paikkailla 19.5. jälkeen. Romantiikka kukoistaa 13.6. saakka. Syksyn sosiaalinen anti on parhaimmillaan 9.9. jälkeen. Pikkujoulukausi nousee vuoden kohokohdaksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Energia suuntautuu työrintamalle, ja ihmissuhteet jäävät taka-alalle. Romanttisin jakso starttaa 14.6. ja jatkuu 10.7. saakka. Heinäkuussa syntyneiden on kuitenkin syytä varoa 26.6.–13.7., sillä ärsyyntymiskynnys on normaalia alempana. Lokakuu testaa kesällä alkanutta romanssia, riittääkö ihastus arkielämän pyörteissä?

Vaaka 23.9.–22.10.

Merkkiisi osuu kovat muutospaineet ja ne näkyvät käänteinä niin ystävyyssuhteissa, bisnesksissä kuin rakkauselämässäkin. Seitsenvuotiskriisi koettelee erityisesti syyskuussa ja kuun vaihteessa syntyneitä. Parisuhde tulee kestävyystestiin viimeistään kesällä. Myös onnen ja ilon hetkiä on luvassa, vuoden paras jakso on 7.8.–9.9. Merkin viimeisellä viikolla syntyneitä hemmotellaan16.11.–2.12.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ihmissuhteet kukoistavat keväällä, pääsiäismatka tekee hyvää niin ystävyydelle kuin rakkauselämällekin. Romanttisin jakso on 10.7.–7.8. Loppuvuoden työkiireet ovat myrkkyä kumppanuudelle, myrsky riepoo mielialaa 16.11. jälkeen.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Alkuvuodessa on vielä samaa latautuneisuutta, kuin loppuvuodessa 2017. Eroottinen vireesi on pilvissä. Jännite laantuu kuitenkin 26.1. jälkeen. Talvilomat, matkat, ystävyys ja ihmissuhteet ovat tapetilla 11.2.–7.3. Nauti mukavasta yhdessäolosta. Alkukesä on romantiikan suhteen lämmin, mutta kuumimmat hetket vietetään kuitenkin syksyn tullen. Venus vierailee merkissäsi harvinaisesti 9.9.2018–7.1.2019! Luvassa on yltäkylläinen ja hekumallinen rakkauden aikajakso.

Jousimies 23.11.–21.12.

Nyt helpottaa! Seitsenvuotiskriisi jättää merkin joulun alla 2017. Venus ei vuoden 2018 aikana vieraile, mutta ystävät ja läheiset ovat tärkeitä. Maaliskuu on 7.3. jälkeen antoisa, juhlat ja tapahtumat pitävät yllä vireyttä. Kesällä 14.6.–10.7. lämpöaalto hellii ihmissuhteita. 8.11. jälkeen on marraskuussa ja kuun vaihteessa syntyneen juhlakausi. Odottaako suuri rakkaus?

Kauris 22.12.–20.1.

Vuosi alkaa lämpöaallon merkeissä, ylimääräiset vapaapäivät tai loma hellivät ihmissuhteita 18.1. saakka. Ankara Saturnus toi seitsenvuotiskriisin jo ennen joulua 2017, niinpä ihmissuhteissa on hyvä keskittyä riittävään yhteiseen aikaan. Paras romantiikan jakso osuu kesälle, 10.7.–7.8. Marraskuun ensimmäinen puolisko on vaikea.

Vesimies 21.1.–19.2.

Vuoden upein lämpöaalto hellii merkkiäsi 18.1.–11.2. Olet seuraelämän keskiössä, ystävien suosiossa ja romantiikan vietävänä. Myös vapun molemmin puolin riittää vientiä ja menoja. Syksyn ja loppuvuoden työkiireet vievät aikaa romantiikalta.

Kalat 20.2.–20.3.

Venus saapuu merkkiisi juuri syntymäpäiväsi aattona 11.2. ja lupaa levollista seuraelämää 7.3. saakka. Talvea värittää mukava hiihto- tai talviloma. Kevään ja kesän mukavinta puuhaa ja iloisinta seuraa löytyy matkoilta. Matkat voivat viedä hyvinkin kauas. Jos hiihtoloma ei vielä tuo romantiikkaa, 19.5. jälkeen on mahdollista yrittää uudelleen. Rakkaus kukoistaa ennen juhannusta sekä 9.9. jälkeen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.     

 

      

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jätä nyt mitään sattuman varaan vaan valmistaudu huolellisesti. Voitat muut puolellesi olemalla täsmällinen ja tarkka. Kun tiedät, mitä haluat, neuvottelu on aina helpompaa. Voit lähentyä sinulle tärkeän ihmisen kanssa tarjoamalla hänelle apuasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Lähetät nyt ristiriitaisia viestejä ja se hämmentää jotakuta. Lakkaa pyörimästä kuin tuuliviiri ja pysy kannassasi. Osoita rakkauttasi mieluummin tekojen kuin sanojen kautta. Älä menetä hermojasi, kun muut eivät tanssi pillisi mukaan. Muillakin voi olla toimivia ideoita!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Yhteistyössä on voimaa! Nyt kannattaa panna paukkuja verkostoitumiseen, sillä se voi kantaa hedelmää pitkään. Lähde reippaasti koulutuksiin ja seminaareihin, tapaa uusia ihmisiä. Saat uudenlaista pääomaa, joka auttaa sinua ratkaisemaan jopa pitkään piinanneen ongelman.

RAPU 22.6.–22.7.

Suustasi voi nyt livahtaa sammakoita, joita kadut myöhemmin. Mieti, ennen kuin möläytät. Joka asiassa on aina kaksi puolta, saat siitä arvokkaan muistutuksen tällä jaksolla. Älä sorru kateuteen; kaikilla on omat murheensa. Älä pihtaa rakkauttasi niiltä, joita oikeasti rakastat.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet uuden edessä, mutta ennen sitä sinun täytyy tehdä sovinto menneisyytesi kanssa. Katso rohkeasti taaksesi, ei siellä mitään niin kamalaa ole. Kadu mieluummin tekemättömiä kuin tehtyjä asioita. Kun muutos on viimein ovellasi, älä epäröi avata.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Carpe diem, neitsyt! Nyt olisi elämänmuutosta tarjolla, jos vain uskallat tarttua siihen. Muutos voi astua elämääsi vain vähän kierolla tavalla, esimerkiksi vanhan tuttavuuden muodossa. Älä ryhdy turhiin taistoihin muutosta vastustavien kanssa. Tämä on sinun elämäsi, sinä olet oman laivasi kapteeni. Hus, turha syyllisyys!

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida rivakasti velvollisuudet pois alta, niin saat kaipaamaasi aikaa läheistesi kanssa. Ota aikaa myös itsellesi ja keskitä ajatuksesi menneen sijasta tulevaan; jaksat taas kohta olla parempi ihminen! Älä lannistu, jos kaikki ei mene heti kuten olit ajatellut.

skorpioni 23.10.–22.11.

Sinun ei tarvitse pitää muiden valinnoista, mutta niin kauan kuin niillä ei ole suoraa vaikutusta sinuun, ei kannata sekaantua. Selviät parhaiten avoimuudella ja rehellisyydellä. Ulkoinen muutos nostaa itsetuntoasi, ja ilmassa on jopa romanssinpoikasta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Valitse sanasi nyt huolellisesti. On vaara, että joku vääntelee sanomisiasi oman etunsa mukaisiksi. Yritä itse pelata silti vain reilua peliä. Kun kohtaat vastustusta, yritä löytää siitäkin positiiviset puolet. Vaikka tuntuisi hankalalta, muista, että rehellisyys ja kova työ yleensä palkitaan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Laita prioriteettisi nyt järjestykseen, ja huolehdi, että teet kaikkesi tavoitteidesi eteen. Varo kuitenkin ajautumasta liiaksi tunteidesi valtaan. Muuten vaarana voi olla massiivinen konflikti. Kaaoksen ja negaatioiden sijaan pyri harmoniaan ja rakkauteen sekä itsesi että ympäröivän maailman kanssa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä jätä kohtaloasi muiden käsiin. Älä jätä mitään pienempiäkään asioita: olet kuitenkin vain tyytymätön siihen, miten muut asiat hoitavat. Talikko siis omaan käteen ja hommiin! Ympäröi itsesi ystävillä ja pidä negatiiviset ihmiset mahdollisimman kaukana.

KALAT 20.2.-20.3.

Positiivisuutta peliin, olipa kyse sitten rakkaudesta tai työstä! Hankalatkin asiat hoituvat, kun ongelmien sijasta etsit ratkaisuja. Rakkaussuhteessasi tarvotaan nyt vastamäkeä, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa. Voitte selviytyä tästä voittajina. Kuuntele, avaa sydämesi ja ole valmis myös kompromisseihin.