Astrologi listasi ulkoiset piirteet, jotka voivat paljastaa horoskooppimerkkisi – osuuko oikeaan?

Astrologian harrastaja ja ympäristötaloustieteen maisteri Ulla Palomäki esittelee kirjassaan Horoskooppimerkkien voima (2018, Gummerus) ominaisuuksia, joista eri horoskooppimerkin edustajat voi tunnistaa.

Sen lisäksi, että Palomäki kuvailee horoskooppimerkkien luonteenpiirteitä, hän luonnehtii myös merkeille tyypillistä ulkoista olemusta.

Mitä mieltä olet, osuvatko astrologin arviot kohdilleen? Tunnistatko niistä itsesi ja läheisesi vai ovatko väittämät täyttä puppua?

OINAS 21.3.–19.4.

Oinaan tunnistaa suorasta ja jopa vaativasta katseesta, joka heijastaa tahdonvoimaa. Itsevarman luonteenlaadun vuoksi oinas saattaa vaikuttaa myös pidemmältä kuin onkaan. Oinas on maskuliininen merkki, joka harvemmin korostaa feminiinistä puoltaan. Ei ole yllättävää, jos oinasnaisella on lyhyt tukka. Toisaalta tyylissä korostuu vauhdikkuus ja erilaiset kokeilut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Härällä on usein lempeä ja aistillinen olemus. Merkin katseesta löytyy myös turvaa ja lohtua. Härkä nauttii hemmottelusta ja laadukkaista vaatteista, joiden ihanat materiaalit hellivät ihoa. Värivalinnat härkä pitää maanläheisinä, eikä merkki välitä hötkyilystä. Siksi härän elekieli on usein rauhallista ja kaarevaa.


KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tarkkaavainen kaksonen katselee maailmaa valppaana ja reagoimiskykyisenä. Merkillä on myös taipumus ilmehtiä runsaasti, ja kaksosen elekieli saattaakin vaikuttaa flirttailevalta, vaikka hän ei sitä tarkoittaisikaan. Kasvonpiirteistä kaksosen voi usein tunnistaa kapeasta nenästä. Vaatteilla leikitteleminen on monen kaksosen mieleen.


RAPU 22.6.–22.7.

Herkkyys läpäisee ravun olemuksen, ja usein merkin edustajan silmissä paistaa unelmoivuus ja jopa pieni pakenevuus. Rapu harvemmin häikäisee pukeutumisellaan, mutta kauneuden päälle merkillä on silmää. Rapu ei juokse viimeisten trendien perässä. Sen sijaan hänestä löytyy usein ajatonta tyyliä ja charmia.


LEIJONA 23.7.–22.8.

Leijonaa on vaikea olla tunnistamatta. Eläinradan johtajan olemuksessa on jotain, joka saa katseen kääntymään häneen tilanteessa kuin tilanteessa. Leijonalla on taipumus vaikuttaa pidemmältä kuin onkaan, ja monilla leijonilla on myös voimakkaita kasvonpiirteitä, kuten ylväs otsa tai nenä. Leijona kantaa itsensä ryhdikkäästi ja vahvasti.


NEITSYT 23.8.–22.9.

Tarkka ja analyyttinen neitsyt on usein hieman vakavailmeisempää tyyppiä, ja merkillä voi olla tapana kurtistella kulmiaan. Syynä ei ole tuomitseminen, vaan se, että neitsyt haluaa keskittyä jokaiseen hetkeen pieteetillä. Koska neitsyt on tarkkailijaluonne, hän saattaa ulkopuolisen silmään vaikuttaa ujolta. Neitsyt hakee elämäänsä usein selkeyttä, joten tyylissä korostuu vähäeleinen linjakkuus, eleganttius ja selkeys.


VAAKA 23.9.–22.10.

Vaa’an tunnistaa usein leppoisasta olemuksesta: siitä, että hänen seurassaan on helppo olla. Vaa’an olemuksesta löytyy usein jotain monen silmään viehättävä. Vaikka vaaka ei välttämättä ole huoneen näyttävin tyyppi, merkki lumoaa kyvyllään kohdella toisia hyvin. Myös vaa’an äänessä on usein jotain varsin lumoavaa.


SKORPIONI 23.10.–22.11.

Terävä skorpioni tarkkailee toisia läpitunkevalla katseellaan. Merkin edustajia saattaa leimata myös eräänlainen salaperäinen synkkyys, jota korostaa melko vakava perusilme. Merkin jopa piikittelevyyteen taipuvaiset luonteenpiirteet näkyvät myös elekielessä esimerkiksi siinä, että uusien ihmisten kanssa skorpioni on aina hieman varuillaan.


JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Jousimiehen tunnistaa usein tietynlaisesta potreudesta, jopa ”joulupukkimaisesta” olemuksesta. Myös elekieli heijastaa samanlaisia piirteitä: jousimies on leppoisa, antelias ja joviaali. Hymy koristaa jousimiehen kasvoja herkästi. Jousimiehet ovat harvoin hentorakenteisia, ja heidän tyylissään korostuu iloinen revittely.


KAURIS 22.12.–20.1.

Vaikka kauris kuinka hymyilisi, hänessä on usein jotain selittämätöntä vakavuutta. Kauriin tunnistaa helpoiten vakaasta ja tasaisesta katseesta, joka haluaa nähdä maailman juuri sellaisena kuin se on. Tyypillisesti kauris on jykevärakenteinen: leuka ja vartalo ovat vahvat. Monilla kauriilla on varsin hyvä tukka. Merkin edustajat arvostavat usein perinteistä tyyliä.


VESIMIES 21.1.–19.2.

Vesimiehen kepeässä ja persoonallisessa olemuksessa on jotain ohittamatonta. Katse vesimiehellä on kirkas ja lumoava. Vesimies ei kuitenkaan halua olla huomion keskipisteenä. Mistään harmaasta hiirulaisesta ei kuitenkaan voi puhua. Merkki pitää usein reippaista, mukavista ja mutkattomista vaatteista. Osalle vesimiehistä pukeutuminen on tärkeä osa itseilmaisua.


KALAT 20.2.–20.3.

Kaloja on kahta tyyppiä: vaatimattomia ja temperamenttisia. Ensimmäisen ominaispiirteisiin kuuluu vieno hymy ja pehmeys. Nämä saattavat tehdä kalasta lähes maagisen valloittavan tyypin. Temperamenttisempi merkin edustajan olemuksessa on räiskähtelyä. Kummallekin arkkityypille ominaista on kasvojen sielukkuus. Moni merkin edustaja tykkää pukeutumisesta.

Lue Me Naisten päivän horoskooppi joka päivä tästä.

Käden viivoista

En usko astrologia hömppään, kyllä kädestä ennustamalla näkee parhaiten mikä kukin on on horoskooppimerkiltään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla