Satu Ruotsalaisen laatima horoskooppi kertoo, minkä tähtimerkien seurassa ystävänpäivä sujuu parhaiten.

Oinas 21.3.–19.4.

Ystävänpäivässäsi ei tänä vuonna ole erityisemmin romanttisia piirteitä, mutta sitäkin enemmän toimintaa. Järjestä ystävillesi keilailuilta tai mene pilkille – sinulla on käytössäsi rutkasti toimintatarmoa. Parhaat keskustelut käyt vesimiehen kanssa.

Härkä 20.4.–20.5.

Ystävänpäivänä olet aktiivinen ja viestittelet terveisten merkeissä, mutta jaat aikasi bestiksen kanssa. Koet yhteenkuuluvuutta kalan merkissä syntyneisiin, liian pöyhkeä ja itsevarma leijona jää vaille huomiotasi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Arkielämän kiireet rauhoittavat hieman suurinta juhlimisintoa, työt ja arkivelvollisuudet on hoidettava ensin alta pois. Tänä vuonna on hyvä varoittaa liian kovasta railakkaasta juhlimisesta. Vaaka ja vesimies kuuntelevat sinua mielellään, neitsyen kanssa olet helposti napit vastakkain.

Rapu 22.6.–22.7.

Ihana lämpöaalto osuu merkkiisi ja kantaa pitkälle helmikuuhun, ihmissuhteissasi on meneillään erityisen lämminhenkinen jakso. Hyödynnä tämä kutsumalla ystävät kylään. Jos odotat romanttista ystävänpäivää, hakeudu kalan tai skorpionin seuraan, kauriin kriittinen asenne voi aiheuttaa sanaharkkaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Toivottavasti ystäväsi ovat myös duracell-pupuja, joilla riittää virtaa pitkälle aamuyöhön saakka. Et viihdy ystävänpäivänä liian saamattomassa ilmapiirissä, juhlit pitkän kaavan mukaan ja tarvitset siihen hauskaa seuraa. Saat jousimiehestä mukavan juhlakumppanin, jota väsymys ei yllätä kesken kaiken. Tulet toimeen kaikkien kanssa, saat pisteliään skorpioninkin nauramaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Taivaankansi on varannut sinulle ystävänpäiväksi hieman jännitteitä. Hyvähenkinen ystävänpäiväjuhla voi muuttua välienselvittelyksi, ellet ole varovainen. Älä siis suunnittele itsellesi liian vaativia juhlallisuuksia. Löydät saman aaltopituuden härän ja kalan kanssa, ylivilkas ja ohi suunsa höpöttelevä kaksonen saa sinut kiukustumaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet todella juttutuulella ja ilmeikäs kommunikointisi herättää hilpeyttä ystävissäsi. Vedät seuraasi samanmielisiä tovereita, eikä aika käy varmasti pitkäksi. Kuunvaihteessa syntyneet vaa’at tarvitsevat sydänystävää ongelmallisen elämäntilanteen ratkaisemisessa. Vesimiehen ja toisen vaa’an kanssa juttu luistaa, oinas yllättää suorasukaisuudellaan.

Skorpioni 23.10.–22.11.

No, nyt on romantiikkaa ilmassa, ystävänpäivästä voi kehkeytyä melkoinen seikkailu! Jos lähipiirissäsi on mielenkiintoinen tyyppi, mieti, voisiko siinä olla jotain enemmän. Olet kutsujen kuningatar, joten ystävänpäivänä ei kannata hautautua kotisohvalle. Maailmaa nähnyt kauris tai herkkä kala vastaa parhaiten vaativaan ystävämakuusi, leijonan kanssa syntyy usein draamaa.

Jousimies 23.11.–21.12.

Mars liikkuu juuri merkissäsi, joten älä odota ystävänpäivältä rauhallisia lepohetkiä. Olet hieman ylienerginen, kilpailuhenkinen ja kärsimätön, mielentilasi sopii parhaiten seurapeleihin tai liikuntaharrastuksiin. Oinasystäväsi heittää mielellään kanssasi pubitikkaa ja leijona auttaa sinua remontissa tai muutossa.

Kauris 22.12.–20.1.

Kauriin elämässä on meneillään inventaario, joka näkyy myös ystävien keskuudessa. Jos olet vakiinnuttanut paikkasi tämän rationaalisen merkin rinnalle, ystävyys säilyy todennäköisesti lopun elämän. Kauris ei välttämättä ole ystävänpäivinä juhlatuulella. Jos olet syntynyt kalan tai ravun merkissä, ymmärrät parhaiten hänen mielenlaatuaan.

Vesimies 21.1.–19.2.

Merkissäsi on ilo ylimmillään juuri ystävänpäivänä, toivottavasti olet varannut pienen matkan tai juhlistat ystävyyttä pitkän kaavan kautta. Pidät mielelläsi puheita ja järjestät ystävillesi yllätyksiä, kaukana asuvat saavat huomion mukavan puhelun myötä. Leijona ja vaaka arvostavat avarakatseisuuttasi, itsepäinen härkä vahvoine mielipiteineen saa huonot puolesi esille.

Kalat 20.2.–20.3.

Pääset nauttimaan ystävänpäivästä taivaankannen upeimmissa kuvioissa – ja tunnelma vain paranee helmikuun loppua kohden! Suuntaa ystävinesi kohti teatteria, konserttia tai taidenäyttelyä, herkkyytesi tarttuu muihinkin. Ilmassa on myös romanttisia toiveita, joku onnellinen tulee kosituksi. Rapu kyynelehtii kanssasi, neitsyt ei aina ymmärrä suuria tunteitasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Käytä energiasi fiksusti. Ota vastaan innostava haaste, joka saa sinut liikkeelle. Kotona pysytteleminen ei ole tänään hyvä idea.

 

NEITSYT

Joku ei kerro sinulle nyt kaikkea. Ole valmis kaivelemaan syvemmältä tarpeen vaatiessa. Uteliaisuudella pääset jo pitkälle.

 

VAAKA

Sinulla riittää nyt hyviä ideoita ja itseluottamusta. Ota tilanteesta kaikki irti. Saat monta projektia tänään aluilleen.

 

SKORPIONI

On muutosten aika. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki on kiinni oma-aloitteisuudestasi ja asenteestasi.

 

JOUSIMIES

Älä mieti sitä, mitä muut mahtavat ajatella. Keskity täysillä omiin juttuihisi. Vaistosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

 

KAURIS

Käy läpi taloudellinen tilanteesi suurennuslasin kanssa. Joku lähestyy sinua houkuttelevan ehdotuksen kanssa. Mieti tarkkaan, mitä haluat.

 

VESIMIES

Pidä silmällä tavaroitasi. Myös salasanoja ja muita yksityisasioita kannattaa varjella erityisen huolellisesti tänään. Liikkeellä on uteliaita.

 

KALAT

Olet nyt parhaimmillasi ihmisjoukon keskellä. Viehätysvoimasi puree uuteen tuttavaan ja poikii sinulle odottamattoman tarjouksen.

 

OINAS

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Ideoitasi kyllä kuunnellaan, kunhan uskallat avata suusi. Älä jää muiden varjoon.

 

HÄRKÄ

Saat haastavan tehtävän hoitaaksesi. Mikään ei mene tänään aivan niin sutjakasti kuin olisit toivonut. Pyydä luottoystävää apuun.

 

KAKSONEN

Toimiva kommunikointi on tärkein valttisi. Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä, eikä nyt ole hyvä kohta pudota kyydistä. Valppaus säästää sinut paljolta.

 

RAPU

Raha-asioissa on oltava nyt tarkkana. Jotain yllättävää on luvassa työrintamalla. Älä anna sen viedä huomiotasi pois olennaisesta.