Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika lähteä liikkeelle. Muista, ettei mikään ei tapahdu tänään itsestään. Aktiivisuus ja määrätietoisuus ovat nyt kaikki kaikessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Tee omaa juttuasi kaikessa rauhassa. Voit saada tänään paljon aikaan, jos luotat itseesi ja osaat keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Kritiikistä ei pidä hermostua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Saat vinkkejä vanhalta ystävältä, ja niiden valossa on taas helpompi suunnistaa eteenpäin. Kotona on luvassa muutoksia.

 

JOUSIMIES

Älä mene lankaan. Joku yrittää saada päätäsi pyörälle kauniilla sanoillaan. Kuuntele vaistoasi etenekin, jos se antaa hälytyssignaaleja.

 

KAURIS

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne ja tänne sinkoilemalla et pääse pitkälle. Tänään on valittava tarkkaan, mihin suuntaat energiasi ja huomiosi.

 

VESIMIES

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Älä aseta itsellesi turhia rajoituksia, vaan ota uudet käänteet sellaisinaan vastaan. Luvassa on yllätyksiä laidasta laitaan.

 

KALAT

Anna itsellesi lupa haaveilla. Mielikuvituksesi vie sinut pidemmälle kuin kylmä järkeily. Ihmissuhteissa puhaltavat onnelliset tuulet.

 

OINAS

On aika etsiä vastauksia. Haasta itsesi ja heitä pölyttyneet ajatusmallisi menemään. Tapaat ihmisen, josta riittää inspiraatiota ja puhuttavaa.

 

HÄRKÄ

On aika lähteä kohti uusia alkuja. Menneistä irti päästäminen avaa ovet ja päästää yllätyksiä elämääsi. Nopea sopeutuminen on kaikki kaikessa.

 

KAKSONEN

Valmistaudu tekemään siirto. Ilman huolellista suunnittelu liikkeelle ei kannata lähteä. Luota siihen, että sinulla on aikaa.

 

RAPU

Astu rohkeasti valokeilaan. Olemalla oma itsesi teet nyt parhaan mahdollisen vaikutelman. Tapaat ihmisen, joka kannattaa pitää tuttavapiirissäsi.

 

LEIJONA

Älä ryntää perumaan suunnitelmiasi vain siksi, etteivät kaikki ole samoilla linjoilla kanssasi. Luota itseesi. Tänään on uskallettava erottua joukosta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla