Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Uudet kuviot vievät sinua lupaavaan suuntaan. Elämässäsi tapahtuu nyt paljon, niin tunnepuolella kuin työkuvioissakin. On aika tehdä harkittuja parannuksia.

 

VAAKA

Tarvitset selkeyttä tilanteeseen. Kysele lisää, jos et ole täysin ajan tasalla. Kaiva esiin lisää tietoa, sillä taustojen tietäminen on tärkeää.

 

SKORPIONI

Lähde viihtymään hyvässä seurassa. Tarvitset ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on paljon yhteistä. Päivä sisältää kiinnostavia keskusteluja.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana sanoja valitessasi. Älä sano mitään, mikä voisi kääntyä sinua vastaan. Pidä tulevaisuudensuunnitelmat omana tietonasi.

 

KAURIS

Viehätysvoimastasi on nyt paljon iloa. Keskity positiivisiin muutoksiin, joita voit saada tänään eteenpäin. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VESIMIES

Älä seuraa laumaa sokkona. Päivä vaatii ennen kaikkea uskallusta ja halua tehdä omia valintoja. Pelaa raha-asioissa varman päälle.

 

KALAT

Vedät tänään paljon huomiota puoleesi. Tarjoa apuasi muille ja nauti aikaansaamastasi positiivisen energian aallosta. Romantiikka tuo päivään piristystä.

 

OINAS

Tee käytännönläheisiä ratkaisuja pitääksesi stressin kurissa. Tärkeintä on, että et polta itseäsi loppuun. Pidä kiinni sovituista jutuista ja aikatauluista.

 

HÄRKÄ

Käy vaihtoehtosi läpi ja valikoi niistä sinulle parhaiten sopiva. Ole yhteydessä oikeisiin ihmisiin. Ilman verkostojasi päivästä tulee hankala.

 

KAKSONEN

Älä luota sokeasti ihmiseen, joka yrittää saada sinut vakuuttuneeksi hinnalla millä hyvänsä. Joku käyttää sinuun epäreiluja temppuja.

 

RAPU

Juttutuokiosta perheen kanssa on sinulle paljon hyötyä. Saat neuvoja sinua kiusaavaan pulmaan. Luota itseesi, niin muutkin lähtevät kelkkaasi.

 

LEIJONA

Älä seuraa lauman liikettä, jos se ei tunnu itsellesi sopivalta. Etenkin raha-asioissa on oltava varovainen. Tee omilta tuntuvia ratkaisuja.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.