Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Uudet kuviot vievät sinua lupaavaan suuntaan. Elämässäsi tapahtuu nyt paljon, niin tunnepuolella kuin työkuvioissakin. On aika tehdä harkittuja parannuksia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Tarvitset selkeyttä tilanteeseen. Kysele lisää, jos et ole täysin ajan tasalla. Kaiva esiin lisää tietoa, sillä taustojen tietäminen on tärkeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Lähde viihtymään hyvässä seurassa. Tarvitset ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on paljon yhteistä. Päivä sisältää kiinnostavia keskusteluja.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana sanoja valitessasi. Älä sano mitään, mikä voisi kääntyä sinua vastaan. Pidä tulevaisuudensuunnitelmat omana tietonasi.

 

KAURIS

Viehätysvoimastasi on nyt paljon iloa. Keskity positiivisiin muutoksiin, joita voit saada tänään eteenpäin. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VESIMIES

Älä seuraa laumaa sokkona. Päivä vaatii ennen kaikkea uskallusta ja halua tehdä omia valintoja. Pelaa raha-asioissa varman päälle.

 

KALAT

Vedät tänään paljon huomiota puoleesi. Tarjoa apuasi muille ja nauti aikaansaamastasi positiivisen energian aallosta. Romantiikka tuo päivään piristystä.

 

OINAS

Tee käytännönläheisiä ratkaisuja pitääksesi stressin kurissa. Tärkeintä on, että et polta itseäsi loppuun. Pidä kiinni sovituista jutuista ja aikatauluista.

 

HÄRKÄ

Käy vaihtoehtosi läpi ja valikoi niistä sinulle parhaiten sopiva. Ole yhteydessä oikeisiin ihmisiin. Ilman verkostojasi päivästä tulee hankala.

 

KAKSONEN

Älä luota sokeasti ihmiseen, joka yrittää saada sinut vakuuttuneeksi hinnalla millä hyvänsä. Joku käyttää sinuun epäreiluja temppuja.

 

RAPU

Juttutuokiosta perheen kanssa on sinulle paljon hyötyä. Saat neuvoja sinua kiusaavaan pulmaan. Luota itseesi, niin muutkin lähtevät kelkkaasi.

 

LEIJONA

Älä seuraa lauman liikettä, jos se ei tunnu itsellesi sopivalta. Etenkin raha-asioissa on oltava varovainen. Tee omilta tuntuvia ratkaisuja.                        

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla