Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Vietä laatuaikaa hyvien ystävien tai kumppanisi kanssa. Nyt on aika ottaa rennosti ja siirtää suuret päätökset tuonnemmaksi. Päivä tuo mukanaan yllätyksen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Älä anna kenenkään sekaantua ratkaisuihisi. Hyväntahtoinen tuttava voi nyt saada aikaan yllättävän paljon sotkua, ellet pidä häntä etäällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Tarjoa apuasi kaverille, joka on joutunut pulaan. Hyvät neuvot saattavat hänet takaisin oikealle polulle. Joku lähestyy sinua lupaavan tarjouksen kanssa.

 

SKORPIONI

Oikaise väärinkäsitykset heti, jos niitä pääsee syntymään. Pidä yksityisasiat pienen piirin tiedossa. Uteliaita korvia on tänään kaikkialla.

 

JOUSIMIES

On aika pitää tauko ja hankkia uutta ajateltavaa. Lähde tutustumaan ihmisiin tai vaihtamaan muuten vain maisemaa. Yllätykset tekevät sinulle hyvää.

 

KAURIS

Pelaa tänään varman päälle. Nyt on suunniteltava tulevat siirrot huolella ja siivottava riskit pois päiväjärjestyksestä. Usko vaistoasi, kun se puhuu sinulle.

 

VESIMIES

On aika solmia uusia tuttavuuksia. Törmäät ihmiseen, joka muistuttaa sinua kasvoista menneisyydessä. Muista, ettei kyseessä ole sama ihminen.

 

KALAT

Sinun on tiedettävä tänään, mitä haluat. Sinne ja tänne poukkoilemista ei voi kestää kauaa. Tee ratkaisu ja pysy sinnikkäästi valitsemallasi polulla.

 

OINAS

Älä pidä mitään tai ketään itsestäänselvyytenä. Ylpistyminen voi kostautua nopeasti tänään. Näytä läheisillesi, kuinka paljon välität heistä.

 

HÄRKÄ

Älä mene mukaan draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Puolueettomuus säästää sinut paljolta tänään. Nyt ei ole aika tehdä heräteostoksia.

 

KAKSONEN

Hoida käytännön asiat ajan tasalle. Olet kääntämässä sivua, eikä uuteen vaiheeseen ole tarpeen ottaa mukaan vanhoja taakkoja. On aika päästää irti.

 

RAPU

Viime hetken muutoksen ei tarvitse romuttaa suunnitelmiasi. Muista, mihin olet matkalla. Luova ratkaisu auttaa sinut umpikujasta eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla