Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Rauhallisuus on valttia etenkin ihmissuhteissa. Ole kuulolla ja valmis joustamaan periaatteistasi. Kompromissi on kannattava vaihtoehto.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Tarkista lähipiirisi kanssa, että kaikki ovat samoilla linjoilla. Olet tekemässä suuria päätöksiä. Nyt on vältettävä turhaa sooloilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Anna menneiden unohtua. Vanhoihin juttuihin takertuminen hidastaa vain menoasi. Avaa mielesi uusille käänteille ja ihmisille.

 

VAAKA            

Älä jää vaivaamaan päätäsi asioilla, joihin et voi vaikuttaa. Keskitä energiasi sinne, missä siitä on todellista hyötyä. Ole armollinen itsellesi.

 

SKORPIONI

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Ole valmis lähtemään liikkeelle ja tekemään jotain konkreettista asioiden eteen. Mikään ei tule tänään ilmaiseksi.

 

JOUSIMIES

Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan. Tarjolla on hyödyllistä tietoa, joka saattaa pelastaa päivän lähitulevaisuudessa. Valppaus on paras valttisi.

 

KAURIS

Älä nosta haloota pikkuasiasta. Hermosi saattavat joutua tänään koetukselle. Pysy rauhallisena, niin keräät pisteet kotiin.

 

VESIMIES

Mieti, mitä haluat tulevalta. Käy läpi vaihtoehtojasi ja uskalla antaa mielikuvituksesi vaeltaa. Nyt on aika nostaa rima korkealle.

 

KALAT

Pidä elämäsi yksinkertaisena minimoimalla tavaran haalimista. Hankkiudu turhasta kamasta eroon ilahduttamalla jotakuta lahjoituksella. Olosi kevenee kummasti.

 

OINAS

On aika sopia säännöistä, jotka tulevat helpottamaan yhteiseloa tai työntekoa uuden ihmisen kanssa. Ole avoin ja valmis tekemään kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Pysy tänään jatkuvassa liikkeessä. Älä jätä leikkiä kesken, sillä voit saavuttaa nyt suuria. Anna kunnianhimoisen puolesi näyttää tietä.

 

KAKSONEN

Käy läpi vaihtoehtojasi. Pidä tärkein tavoitteesi päällimmäisenä mielessäsi. Luota kykyihisi ja käänny tarvittaessa luotettavan ihmisen puoleen neuvoa kysyäksesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla