Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä tunteesi omana tietonasi, kunnes kohdalle osuu parempi hetki niistä puhumiseen. Tarkkailu on nyt paras tapa oppia uutta. Suurten keskustelujen aika tulee myöhemmin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Näytä viehätysvoimasi koko loistossaan. Saat tahtosi läpi ja tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin, sillä säteilysi ei jätä ketään tänään kylmäksi. Luota itseesi ja kykyihisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Varasta päivästä aikaa itsellesi. Rentoudu ja hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Rakkauselämäsi menee tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi, joten avaa sopivan hetken tullen suusi. On aika avata haaveitasi lähipiirillesi.

 

VAAKA            

Pidä ajatuksesi itselläsi. On hyvä hetki keskittyä suunnittelemaan ja kehittämään itseäsi. Ota tarkemmin selvää asiasta, joka vetää sinua puoleensa.

 

SKORPIONI

Lähde lyhyelle matkalle tai avarra maailmaasi vaikkapa hyvän kirjan avulla. Uudet mielenmaisemat tekevät sinulle hyvää. Saat käyttökelpoisen idean.

 

JOUSIMIES

Älä avaudu tunteistasi väärässä paikassa. Se voi saattaa sinut hankalaan asemaan. Turvaa selustasi ja pidä luotettavat ihmiset lähelläsi.

 

KAURIS

Ole valmis neuvottelemaan raha-asioissa. Seuraa vaistoasi ja peräänny, jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ihmissuhteet vievät nyt huomiosi.

 

VESIMIES

Voit saada tänään paljon aikaan, kunhan pidät kiinni budjetistasi. Vältä yliampumista kaikilla elämäsi osa-alueilla. Kultaisella keskitiellä pysyttely pitää stressin loitolla.

 

KALAT

Pidä huoli siitä, että saat arvoistasi kohtelua. Joudut ehkä nousemaan auktoriteettia vastaan tänään. Tapaat ihmisen, joka osoittautuu kiinnostavaksi kontaktiksi.

 

OINAS

Käännä katse sisäänpäin. On oikea päivä itsetutkiskelulle ja haaveilulle. Hyvällä ystävällä on sinulle neuvo, joka kannattaa painaa mieleen.

 

HÄRKÄ

Anna asioille tänään kunnon pukkaus eteenpäin. Nyt ei ole odottelun aika. Tärkeintä on tietää, mitä kohti olet matkalla ja miksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla