Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ei ole samantekevää, mitä keinoja käytät luoviessasi tietäsi eteenpäin. Päivä on täynnä haasteita. Kiinnitä yksityiskohtiin huomiota.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Kuuntele, mitä sinulta pyydetään. Joku lähipiirissäsi kaipaa nyt erityisen paljon huomiota. Tarjoa apuasi ja neuvojasi kuormittamatta itseäsi liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Avuliaisuutesi pelastaa tuttavasi päivän. Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Sinulla on nyt paljon sanottavaa, mistä muutkin hyötyvät.

 

LEIJONA

Älä seuraa sokeasti laumaa. Sinun on nyt kuunneltava vaistoasi, jotta päätyisit oikeaan paikkaan oikealla hetkellä. Keskity omiin tavoitteisiisi.

 

NEITSYT

On aika asettaa itsellesi tarkat tavoitteet. Sinne ja tänne säntäily on ajan hukkaa. Rehellisyys on paras valttisi epävarmuuden hetkillä.

 

VAAKA            

Seuraa sitä polkua, joka vetää sinua eniten puoleensa. Vaistosi kertoo kyllä sinulle, mihin olet matkalla. Ole kärsivällinen itseäsi kohtaan.

 

SKORPIONI

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on aika tehdä valintoja ihmissuhteisiin liittyen. Ota etäisyyttä energiasyöppöön henkeä vetääksesi.

 

JOUSIMIES

Älä anna pikkujutun pilata päivääsi. Selviät selkkauksesta kunnialla, jos puhut suoraan ja pysyt kohtuudessa. Rahankäyttöä on pidettävä silmällä.

 

KAURIS

On aika korjata arkesi kohdilleen. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa. Kerää ympärillesi ihmisiä, joista saat virtaa ja inspiraatiota.

 

VESIMIES

Kyseenalaista reippaasti uuden tuttavan motiivit. Terve annos epäluuloa olisi nyt paikallaan. Älä tule vedetyksi mukaan epäilyttävään kuvioon.

 

KALAT

Ole huomaavainen ja reilu jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Myötätunnon voimaa ei pidä aliarvioida. Muutokset riippuvat nyt sinusta.

 

OINAS

Päivä tuo mukanaan tunnepitoisen selkkauksen. Älä anna sen latistaa tunnelmaasi, sillä sinulla on näköpiirissäsi jotain mukavaa odotettavaa. Anna romantiikalle tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla