Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Kuuntele tarkkaan, kun saat ohjeita. Väärinkäsityksen vaara häilyy ilmassa, ellet ole skarppina. Joku käyttää sinuun epäreiluja temppuja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

On aika kiinnostua uusista asioista ja tutustua ihmisiin. Moni asia loksahtaa tänään kohdilleen, jos olet avoin elämyksille. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Pidä huolta itsestäsi niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Voit edistää tänään työelämääsi liittyvää kuviota, jos olet aktiivinen ja valpas. Tartu ojennettuun tilaisuuteen heti.

 

KAKSONEN

Olet ottamaisillasi askelta kohti uutta ja tuntematonta. Se tulee vaatimaan veronsa ennemmin tai myöhemmin. Turvaa selustasi epäonnistumisen varalta.

 

RAPU

On aika kohottaa äänesi kuuluviin. Juttele luotettavan ihmisen kanssa epäilyksistäsi ja kuuntele tarjottuja neuvoja. Luvassa on myös kannustavia kehuja.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse olla kaikkien kanssa samaa mieltä. Ympärilläsi on meneillään muutoksia, joita et voi kontrolloida. Pysy uskollisena omalle jutullesi.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä ihmiseen, jonka seura inspiroi ja kannustaa sinua. Kerro suunnitelmistasi ja ota vastaan hänen vinkkinsä. Rakentava kritiikki on vain tervetullutta.

 

VAAKA            

Lähde ulos viihtymään ja oppimaan uutta. Tarjolla on nyt paljon palautetta, josta voi olla suurta hyötyä tulevaisuudessa. Älä heittäydy herkkänahkaiseksi.

 

SKORPIONI

Turvallisuus menee kaiken muun edelle tänään. Älä ota tarpeettomia riskejä. Jokin uusi ja jännittävä vetää sinua puoleensa.

 

JOUSIMIES

Menneisyytesi ei pidä määritellä tulevaisuuttasi. Valitse yhteistyökumppanisi tarkkaan, sillä seura vaikuttaa sinuun vahvasti. On aika nostaa rimaa.

 

KAURIS

Älä vaikeuta päivää tunnepitoisella draamalla. Energiaasi kaivataan toisaalla, eikä sinulla ole aikaa lapsellisiin sanaharkkoihin. Ole oma-aloitteinen.

 

VESIMIES

Nyt ei ole hyvä hetki rynnätä tekemään suurta investointia. Säästä ja suunnittele rahankäyttöäsi huolellisesti. Annos realismia on nyt muutenkin tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla