Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Ihmissuhteisiin on luvassa uusia tuulia. On otollinen hetki uusien ihmisten tapaamiselle tapahtumissa tai harrastuksissa. Voit oppia tänään jotain arvokasta itsestäsi.

KALAT

Kaikki on kiinni siitä, kuinka käytät aikasi. Tee jotain täysin epäitsekästä muiden ihmisten hyväksi. Kaunis eleesi muistetaan ympärilläsi.

OINAS

Tarkastele omaa ajan- ja energiankäyttöäsi. Mieti, ovatko rutiinisi tasapainossa tavoitteidesi kanssa. On tullut aika tehdä ryhtiliike.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Satsaa viihtyisään ja toimivaan kotiin. On hyvä hetki korjata rempalleen jäänyt yksityiskohta tai uudistaa sisustusta pienillä yksityiskohdilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka saavat sinut hymyilemään. Nauti tänään kaikesta päivän tarjoamasta ja ota etäisyyttä synkistelevään tyyppiin. Optimismi tekee ihmeitä.

RAPU

Pidä kiinni budjetistasi. Nyt ei ole aika hankkia lisästressiä hulluttelemalla rahan kanssa. Siirrä suuret tai riskialttiit hankinnat tulevaisuuteen.

LEIJONA

Pidä hauskaa hyvässä seurassa. Pääset purkamaan sydäntäsi läheisellesi, joka ymmärrys ja tarkat neuvot saavat mielesi kevenemään. Yhdessäolo on päivän pointti.

NEITSYT

Älä anna negatiivisille tunteille tilaa. Nyt ei ole aika lähteä järjettömään väittelyyn. Anna jokaisen pitää mielipiteensä niihin puuttumatta.

VAAKA

Kokeile jotain uutta ja jännittävää. Tarjoa avun tarpeessa olevalle aikaasi ja olkapäätäsi. Hetki ei ole otollinen rahan lainaamiselle puolin tai toisin.

SKORPIONI

Älä anna tunteiden saada sinusta otetta väärällä hetkellä. Nyt kaivataan kylmää järkeilyä. Rauhallisuus tuo pisteet kotiin.

JOUSIMIES

Seikkailu vetää sinua nyt puoleensa. Seuraa vaistosi myös kohti uusia haasteita. Epävarmuus vain kuuluu asiaan, eikä sen pidä antaa hidastaa sinua.

KAURIS

Ristiriitoja syntyy tänään helposti. Kärsivällisyys ja kyky kuunnella ovat tarpeen. Selviät tilanteesta voittajana, jos onnistut tulemaan kaikkien kanssa toimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla