Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä hidasta tahtia kriittisellä hetkellä. Nyt on aika satsata kaikki energiasi yhteen kohteeseen. Tärkeintä on päästää irti menneistä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Laskelmoi tarkkaan, mitä olet tekemässä. Pidä suunnitelmiesi yksityiskohdat salassa, kunnes tiedät enemmän. Moni asia on vielä auki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Tunteet kuohuvat tänään helposti, etenkin jos ilmassa on muuttuvia valta-asetelmia. Älä päästä vihaa niskan päälle. Logiikka pelastaa sinut paljolta.

 

HÄRKÄ

On aika tehdä muutoksia ruohonjuuritasolla. Pienissä eleissä on paljon voimaa. Varmistu siitä, että motiivisi ovat valoisalla puolella.

 

KAKSONEN

Keskity siihen, mikä itsellesi on tällä hetkellä tärkeintä. Saat kiinnostavan tarjouksen yllättävältä taholta. On tullut aika tehdä merkittävä päätös.

 

RAPU

Olet tärkeiden päätösten äärellä ihmissuhteissa. Harkitse tilanne tarkkaan joka kantilta. On tullut aika antaa uudistuksille tilaisuus.

 

LEIJONA

Lähde mukaan kiinnostavaan projektiin. Sinun on aika laajentaa horisonttia ja rikkoa rajoja. Pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä.

 

NEITSYT

Päätöksenteko ei ole tänään helppoa sinulle. Sinulla on liikaa vaihtoehtoja, eikä tarpeeksi tietoa. Ota ensitöiksesi asioista selvää.

 

VAAKA            

Ryhdy korjaamaan tilannetta, joka aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Asiaa ei kannata lykätä enää tuonnemmaksi. Nyt vaaditaan suoraa puhetta ja rohkeutta.

 

SKORPIONI

Ota opiksi päivän tapahtumista. Kerää ympärillesi innostavaa porukkaa, jonka vauhti tarttuu myös sinuun. On aika lykätä liikkeelle työelämään liittyviä muutoksia.

 

JOUSIMIES

Kutsu kavereita koolle. Kuuntele muiden kuulumisia ja pyydä mielipiteitä omista suunnitelmistasi. Menneiden muisteleminen tekee hyvää.

 

KAURIS

Sinulla ei ole mikään kiire eteenpäin. Tee siirtosi vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ota etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla