Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Erotut tänään eduksesi. Nyt jos koskaan kannattaa nostaa esiin sinulle tärkeä asia. Saat ympäriltäsi apua ja hyödyllisiä vinkkejä.

KAURIS

Olet lupaavalla polulla, joka saattaa muuttaa unelmasi todellisuudeksesi. Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Anna sydämesi johdattaa sinua tänään.

VESIMIES

Ole tarkkana siitä, mitä tietoa jaat julkisesti. Erityisesti raha- ja työasioissa kannattaa pitää yksityiskohdat pienen piirin tiedossa. Vältä äkkinäisiä liikkeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Valitse tarkkaan, kenen kanssa lähdet yhteistyöhön tänään. Joku saattaa yrittää hyötyä ystävällisyydestäsi. Luota vaistoosi, jos se hälyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Luvassa saattaa olla ylimääräistä rahamenoa. Hidasta tahtia ja laskeskele, miten saat vuoden päätöksen sujumaan ongelmitta. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

HÄRKÄ

Moni asia riippuu tänään vain sinusta. Pidä kiinni sovituista jutuista, niin säästyt kipakalta palautteelta. Vähennä puhetta ja keskity toimimaan.

KAKSONEN

Tarkkaile ihmisiä ympärilläsi. Kuuntelemalla opit tänään ja yhtä ja toista tärkeää. Pidä suunnitelmasi pienen piirin tiedossa.

RAPU

Voit saada tänään suuria muutoksia liikkeelle. Heittäydy luovaksi ja hylkää pölyttyneet ajatusmallit. On aika kokeilla jotain uutta.

LEIJONA

Lähde uuteen seikkailuun mukaan koko sydämelläsi. Uskalla laittaa itsesi likoon ja ottaa riskejä. Vilpittömyys on paras valttisi.

NEITSYT

Menneisyyden kokemuksistasi on tänään hyötyä. Saat apua yllättävältä taholta, eivätkä päivän haasteet vaikuta enää niin mutkikkailta.

VAAKA

Pidä elämäsi mahdollisimman simppelinä. Nyt ei ole aika osallistua draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Älä anna periksi manipuloinnille.

SKORPIONI

Työ ja huvi sekoittuvat tänään keskenään. Kuulet uutisen, joka tulee miellyttävänä yllätyksenä. Määrätietoisuudesta saa pisteitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla