Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Nyt on aika kokeilla jotain uutta ja olla rohkea. Kanavoi energiasi unelmiesi saavuttamiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Ota asioista selvää pohjamutia myöten. Nyt ei ole aika jättää mitään puolitiehen. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin, läheistesi avulla tai ilman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Ole tarkkana, kun puheeksi nousee arka asia. Valitse sanasi huolella, niin et loukkaa ketään. Nyt on parasta ottaa etäisyyttä ja antaa tilanteen tasaantua itsestään.

 

VESIMIES

Muista pitää huolta itsestäsi. Nosta äänesi kuuluviin ja anna muidenkin kuulla uusista ideoistasi. Niistä voi olla hyötyä kaikille.

 

KALAT

Saat ihmiset helposti puolellesi tänään. Intosi ja hyvä asenteesi herättää huomiota. Päivä tutustuttaa sinut uuteen ihmiseen.

 

OINAS

Satsaa enemmän ihmissuhteisiin. Kohtele muita oikeudenmukaisesti, niin voit odottaa heiltä samaa. Pidä hyvää huolta myös itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, niin alkaa tapahtua. Moni seikka odottaa nyt vain aktiivisuuttasi. Selvitä yksityisasiat uteliaiden korvien ulottumattomissa.

 

KAKSONEN

Asiat muuttuvat nyt vauhdilla ihmissuhteissa. Tee parhaasi pysytelläksesi perässä. On hyvä hetki suurten päätösten tekemiselle.

 

RAPU

Harkitse tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Kunnianhimo on hyväksi, mutta saatat olla nyt asettamassa rimaa mahdottomalle korkeudelle.

 

LEIJONA

Tee pieniä muutoksia arkirutiineihisi. Kotisi tai työkuviosi saa siitä tarvitsemansa kasvojenkohotuksen. Älä anna kateellisen tyypin pilata päivääsi.

 

NEITSYT

Panosta kaikkesi tavoitteidesi saavuttamiseen. Laadi itsellesi tehtävälista ja pidä aikatauluista kiinni. Nyt ei ole aika ottaa liian rennosti.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Joku innostuu kritisoimaan tekemisiäsi. Keskity olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi.    

 

                   

Sisältö jatkuu mainoksen alla