Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi ratkaisuja etsiessäsi. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, jotka tuovat elämääsi virkistäviä tuulia. Moni asia on muuttumassa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Ole suora ja rehellinen tunteistasi puhuessasi. Nyt ei auta kierrellä, jos sinulla todella on jotain sanottavaa. Pidä kiinni sovituista jutuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Anna jokaisen tehdä oman mielensä mukaan. Sinunkaan ei tarvitse kuunnella käskyjä muiden suunnalta. Seuraa vaistoasi tänään.

 

VESIMIES

Muutoksia on luvassa etenkin työtilanteeseesi. Ole valmis neuvottelemaan. Tänään ei kannata luopua leikistä liian varhain.

 

KALAT

Etene asioissa varovaisesti. Joku testaa nyt kärsivällisyyttäsi, ja pinnasi saattaa katketa. Älä lähde mukaan uuteen projektiin, jos sinulla on jo liikaa tekemistä.

 

OINAS

Pidä kiinni suunnitelmistasi. On aika miettiä, mitä voisit tehdä rahatilanteesi parantamiseksi. Nyt ei ole aika ryhtyä soveltamamaan mielivaltaisesti.

 

HÄRKÄ

Opit paljon tarkkailemalla ihmisiä ympärilläsi. Opit tänään jotain mistä on tulevaisuudessa hyötyä. Tee kaikille selväksi, että sinuun voi luottaa.

 

KAKSONEN

Satsaa enemmän itseesi. On aika miettiä tulevaisuutta ja oppia uutta niin itsestäsi kuin muista ihmisistäkin. Anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta ja erilaista. Anna mielikuvituksesi lentää, sillä juuri luovuutesi on nyt paras valttisi. Älä pidä persoonallisuuttasi piilossa.

 

LEIJONA

On aika pitää hauskaa. Lähde rentoutumaan ystävien tai perheen seurassa. Jutelkaa tulevaisuudesta ja auttakaa toinen toistanne muutosten keskellä.

 

NEITSYT

Ole tarkkana tietoa välittäessäsi. Varmista, että sinulla on lupa puhua asiasta. Lipsahdus voi nyt saada paljon vahinkoa aikaan.

 

VAAKA

Kotona saattaa olla kireä ilmapiiri. Avoin keskustelu auttaa. Ole valmis kantamaan kortesi kekoon ja joustamaan yhteisissä asioissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla