Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Käy läpi päivän haasteita rauhallisessa tahdissa. Ole järkevä ja käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset apua. Yhteistyössä on voimaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Heittäydy persoonalliseksi ja tee rohkeasti itsesi näköisiä ratkaisuja. Luovuutesi on nyt hyvä valttikortti. Lauman sokea seuraaminen ei kannata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle kerrotaan. Läheiselläsi on sinulle uutisia, jotka voivat tulla täysin puskasta. Myötätunto ja nopea sopeutuminen ovat avainsanoja.

 

KAURIS

Lykkää liikkeelle muutoksia kotona tai työpaikallasi. Moni asia odottaa nyt vain sinun aloitettasi. Aseta unelmasi etusijalle.

 

VESIMIES

Pidä huoli siitä, että kaikki on järjestyksessä. Aikataulujen noudattaminen on tänään tärkeää. Älä jätä kenellekään varaa kritisoida sinua.

 

KALAT

Tarjoa apuasi muille. Saat vaihtokaupassa arvokasta tukea. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta.

 

OINAS

Saatat tulla innostuksissasi haukanneeksi turhan ison palan kakkua. Hidasta tahtia, jos sinulta alkaa olla suunta hukassa. Kaverilla on sinulle hyvä neuvo.

 

HÄRKÄ

Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tänään on tärkeää olla kuulolla ja sopeutua nopeasti uusiin käänteisiin. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

 

KAKSONEN

Joku yrittää manipuloida sinua puolelleen. Älä mene lankaan, vaan pidä puolesi ja kysy aina, kun jokin on epäselvää. Tarvitset lisää tietoa.

 

RAPU

Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Saat ehdotuksen, jota kannattaa tarkastella lähemmin. Onni potkii tänään sinua.

 

LEIJONA

Liiku eteenpäin, vaikka alku olisi takkuinen. Sinulla on tänään paljon opittavaa. Päivän tuomat yllätykset vievät sinua oikeaan suuntaan.

 

NEITSYT

Lähde liikkeelle. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan, kunhan et luovuta ensimmäisen takaiskun tullen. Luota itseesi ja ihmisiin ympärilläsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla