Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Kohdallesi osuu muutos, joka on ovi uusiin seikkailuihin. Älä jää kiinni vanhoihin ajatusmalleihin. Epätietoisuutta ei pidä pelästyä.

VESIMIES

Pidä kiinni suunnitelmastasi. Joku lähistöllä tekee impulsiivisen vedon, jonka ei pidä antaa hermostuttaa sinua. Keskity siihen, mitä olet tekemässä.

KALAT

On hyvä hetki miettiä elämäntapojasi ja avata mielesi uusille mahdollisuuksille. Kuuntele inspiroivan ihmisen tarinoita ja ota hänestä mallia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Käy läpi siirtojesi mahdollisia seurauksia kaikessa rauhassa, ennen kuin toimit. Nyt ei kannata kiirehtiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Ota ohjat käsiisi. Sinun on nyt päätettävä omaa elämääsi koskevista asioista itse. Saatat hämmentyä, jos alat kuunnella jokaista kuulemaasi neuvoa.

KAKSONEN

Sinun on aika olla esillä. Viehätysvoimasi herättää tänään huomiota ja avaa sinulle ovia. Loistava tilaisuus osuu kohdallesi.

RAPU

Valikoi tarkkaan, mikä on aikasi ja huomiosi arvoista. Tunne-elämässäsi piisaa nyt yllätyksiä. Älä jää vatvomaan asiaa, jolle et enää voi mitään.

LEIJONA

Nauti päivästä täysillä. Vedät nyt puoleesi kiinnostavia ihmisiä ja jännittäviä tilanteita. Ilmassa on romantiikkaa, jolle kannattaa antaa tilaisuus.

NEITSYT

Jos haluat nähdä tapahtumissa edistystä, anna niille kunnon potku eteenpäin. Passiivisuus ei nyt johda mihinkään. Tee aloite ja katso, mihin se vie.

VAAKA

Satsaa pieniin asioihin, joilla voit parantaa elämänlaatuasi. Ota etäisyyttä liikoja vaativiin ihmisiin ja etsiydy seuraan, jossa olosi on paras mahdollinen.

SKORPIONI

Kokeile jotain uutta ja jännittävää. Muutos tulee tekemään sinulle hyvää. Anna tilaa luovalle puolellesi ja uusiutumiselle.

JOUSIMIES

Päätä itse omaisuudestasi, vaikka saisit innokkaita neuvoja ympäriltäsi. Kyse on omasta elämästäsi. Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla