Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Avoin mieli on paras valttisi. Älä anna kenenkään pitää sinua itsestäänselvyytenä, oli tilanne mikä tahansa. Lähde liikkeelle siitä, mitä osaat.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Mielesi saattaa muuttua tänään. Ole ennen kaikkea rehellinen tunteistasi puhuessasi. Älä pode syyllisyyttä omista haaveistasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Mene ystäville avuksi. Muista samalla pitää huolta itsestäsi. Kiinnitä huomiota kokonaiskuvaan, sillä sinun on nyt ymmärrettävä ongelman ydin.

 

OINAS

Harkitse tarkkaan, mikä on paras tapa asioissa etenemiseen. Sinun on kanavoitava aikasi ja energiasi oikein. Pidä toistaiseksi matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Hanki lisää tietoa kaikista mahdollisista lähteistä. Päivä tutustuttaa sinut mielenkiintoisiin ihmisiin, joista on paljon apua lähitulevaisuudessa. Itseluottamus tekee paljon.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Ole perusteellinen taustatyötä tehdessäsi.

 

RAPU

Jokin erikoinen ja riskialtis vetää sinua puoleensa. Kokeile uutta suuntaa ja katso, mihin se vie. Tapaat ihmisen, joka ansaitsee pikavauhtia luottamuksesi.

 

LEIJONA

Lähde liikkeelle. Olet täynnä energiaa, mikä vie sinut pitkälle. On aika uskaltautua ottamaan riskejä etenkin rakkauselämässäsi.

 

NEITSYT

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Olet nyt parhaimmillasi ihmisten keskellä. On aika laajentaa verkostoja ja nauttia hauskasta seurasta.

 

VAAKA            

Ole hienovarainen perheeseen liittyvissä kysymyksissä. Esillä on nyt puheenaihe, jota on vaikea lähestyä. Rehellisyys menee kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Lähde tapaamaan vanhoja tuttuja. Vanhojen muisteleminen on hauskaa ajanvietettä. Lisäksi se palauttaa mieleesi jotain merkittävää.

 

JOUSIMIES

Muutokset lähtevät liikkeelle itsestäsi. Tarjoa läheisillesi sitä, mitä he tarvitsevat: läsnäoloasi ja olkapäätä. Kuuntelutaitosi pääsevät oikeuksiinsa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla