Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ympäröi itsesi inspiroivilla ihmisillä. Ota opiksi kokeneemmilta. Tarvitset tänään hyviä neuvoja ja mielipiteiden vaihtamista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Älä väsytä itseäsi loppuun yrittämällä miellyttää kaikkia. Panoksesi ei kanna hedelmää. Lähde pidemminkin liikkeelle siitä, mitä itse toivot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Jonkin on muututtava, jos aiot päästä asioissa eteenpäin. Älä ole itsellesi liian ankara.

 

JOUSIMIES

On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Käy läpi paperi- ja raha-asiat. Huolellisuus ja täsmällisyys pelastavat sinut monelta harmilta.

 

KAURIS

Lykkää liikkeelle muutoksia. Etenkin kotona on aika päästää irti vanhoista kaavoista. Kokeile rohkeasti jotain uutta ja kiinnostavaa.

 

VESIMIES

Päivä antaa sinulle sopivaa nostetta itseluottamukseesi. Älä anna kenenkään suostutella sinua polulle, joka tuntuu sinulle väärältä. Kuuntele itseäsi.

 

KALAT

Impulsiivinen käytös johtaa vain ongelmiin. Älä syöksy mukaan sitoutumaan mihinkään liian aikaisessa vaiheessa. Kysele ensin lisää.

 

OINAS

Tarvitset tauon. Laadi suunnitelmia arjesta irtaantuaksesi ja kokeile jotain uutta. On aika keräillä rikastuttavia kokemuksia.

 

HÄRKÄ

Uudet tuulet johdattavat sinua eteenpäin. Ennakkoluulottomuus on paras valttisi tänään. Kuuntele tarkkanäköiseltä taholta saamiasi neuvoja.

 

KAKSONEN

Pidä ennen kaikkea huolta itsestäsi. Piristävä muutos ulkonäköösi voisi olla paikallaan. Ilmassa on nyt romantiikkaa, jolle kannattaa antaa mahdollisuus.

 

RAPU

Kanavoi energiasi johonkin rakentavaan. Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi vastaan väittämiseen. Lähelläsi on ihminen, joka pitää hanakasti kiinni asenteistaan.

 

LEIJONA          

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Harkitse silti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Etenkään kotiin liittyvissä asioissa ei kannata nyt kiirehtiä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla