Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Seuraa unelmiasi loppuun saakka. Et voi välttyä esteiltä tänään. Saat liikkeelle positiivisia muutoksia, jos uskot itseesi.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia toistaiseksi. Päivä on täynnä yllätyksiä ja vauhdikkaita käänteitä. Tee parhaasi pysytelläksesi kärryillä.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi lentää. Tunteet mylläävät tänään ja vievät sinut jännittävästä tilanteesta toiseen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Valikoi tarkkaan, keneen luotat. Älä päästä sisäpiiriisi ketä tahansa. Ympärilläsi liikkuu nyt epärehellistä porukkaa.

 

KAURIS

Satsaa kotiin ja perheen ympärillä pyöriviin asioihin. On aika miettiä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Yllättävä työtarjous osuu kohdallesi.

 

VESIMIES

Hemmottele itseäsi, mutta pysyttele järkevässä budjetissa. Törsääminen vain kostautuisi nopeasti. Ota mielikuvitus kehiin.

 

KALAT

Sinulla tarjoutuu mahdollisuus yhteistyöhön kiinnostavan tyypin kanssa. Punnitse ehdotusta tarkkaan. On tärkeää, että tiedät taustat.

 

OINAS

Päivä tuo mukanaan muutoksia, jotka saavat sinut epävarmaksi tulevaisuudesta. Avaa silmäsi, sillä haastavassa tilanteessa on myös hyvät puolensa.

 

HÄRKÄ

On aika laatia matkasuunnitelmia. Vietä aikaa sukulaisten tai ystävien seurassa. Menneiden muisteleminen tekee sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Joku ei ole nyt täysin rehellinen tunteistaan puhuessaan. Älä sekoita ihmissuhdeasioita työ- tai rahakuvioihin. Pidä elämäsi simppelinä.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Lähde mukaan johonkin jännittävään ja haastavaan. Hetki on otollinen riman ylemmäs hivuttamiselle.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla huolellinen. Pidä etäisyyttä ylilyönteihin taipuvaiseen ihmiseen.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.