Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Seuraa unelmiasi loppuun saakka. Et voi välttyä esteiltä tänään. Saat liikkeelle positiivisia muutoksia, jos uskot itseesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Pidä matalaa profiilia toistaiseksi. Päivä on täynnä yllätyksiä ja vauhdikkaita käänteitä. Tee parhaasi pysytelläksesi kärryillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi lentää. Tunteet mylläävät tänään ja vievät sinut jännittävästä tilanteesta toiseen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Valikoi tarkkaan, keneen luotat. Älä päästä sisäpiiriisi ketä tahansa. Ympärilläsi liikkuu nyt epärehellistä porukkaa.

 

KAURIS

Satsaa kotiin ja perheen ympärillä pyöriviin asioihin. On aika miettiä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Yllättävä työtarjous osuu kohdallesi.

 

VESIMIES

Hemmottele itseäsi, mutta pysyttele järkevässä budjetissa. Törsääminen vain kostautuisi nopeasti. Ota mielikuvitus kehiin.

 

KALAT

Sinulla tarjoutuu mahdollisuus yhteistyöhön kiinnostavan tyypin kanssa. Punnitse ehdotusta tarkkaan. On tärkeää, että tiedät taustat.

 

OINAS

Päivä tuo mukanaan muutoksia, jotka saavat sinut epävarmaksi tulevaisuudesta. Avaa silmäsi, sillä haastavassa tilanteessa on myös hyvät puolensa.

 

HÄRKÄ

On aika laatia matkasuunnitelmia. Vietä aikaa sukulaisten tai ystävien seurassa. Menneiden muisteleminen tekee sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Joku ei ole nyt täysin rehellinen tunteistaan puhuessaan. Älä sekoita ihmissuhdeasioita työ- tai rahakuvioihin. Pidä elämäsi simppelinä.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Lähde mukaan johonkin jännittävään ja haastavaan. Hetki on otollinen riman ylemmäs hivuttamiselle.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla huolellinen. Pidä etäisyyttä ylilyönteihin taipuvaiseen ihmiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla