Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat nyt vauhdilla pintaan. Yritä olla diplomaattinen erikoisissakin tilanteissa. Hetki ei ole sopiva vanhojen kaivelemiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Älä jätä virheille tilaa. Sinulla on tehtävä, joka on parasta hoitaa kunnialla loppuun saakka. Ole tarkka ja tähtää epäröimättä korkealle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Hyvät neuvot ja kunnon naurut tekisivät sinulle hyvää. Suuntaa kohti uusia uria ja haasta itsesi.

 

SKORPIONI

Vältä fyysisiä riskejä tänään. Ajatuksesi saattavat vaellella nyt sinne ja tänne. Yritä siitä huolimatta pitää perusasiat ojennuksessa.

 

JOUSIMIES

On aika lähteä liikkeelle ja oppia uutta. Päivä tarjoaa sinulle loistavia apuja lähitulevaa varten. Pidä silmät auki joka hetki.

 

KAURIS

On suurten muutosten aika. Käy asiat innostasi huolimatta ensin läpi läheistesi kanssa. Ratkaisusi koskevat myös heitä.

 

VESIMIES

On aika uskaltautua uusille vesille. Kokeile jotain täysin vierasta silläkin uhalla, että kaikki menee osaltasi metsään. Mokille voi aina nauraa.

 

KALAT

Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Nyt on oltava tapahtumien keskipisteessä. Muuten et saa suunvuoroa, vaikka asia olisi sinulle tärkeä.

 

OINAS

Kohdallesi osuu tarjous, joka vaikuttaa lupaavalta. Ota se harkintaan suurennuslasin alle. Ilmassa on romantiikkaa, mikä tuo päivään kierroksia.

 

HÄRKÄ

Älä mutkista asioita syyttä. Pidä suunnitelmasi pienen piirin tiedossa. Turhan suuri yleisö ei nyt ole sinulle millään tavalla hyödyksi.

 

KAKSONEN

Pysyttele kotona tai ota rennosti hyvässä seurassa. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Tukiverkkosi näyttää taas voimansa.

 

RAPU

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Pidä silmällä ihmisiä, jotka hakeutuvat seuraasi. Lähistöllä saattaa liikkua epärehellinen tyyppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla